SLO OPP SKADE: Ryan Giggs måtte byttes ut i oppgjøret mot W.B.A. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
SLO OPP SKADE: Ryan Giggs måtte byttes ut i oppgjøret mot W.B.A. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Premier League

Giggs kan rekke City-kampen

I trening igjen etter lyskeskaden.

Ryan Giggs (36) pådro seg en lyskeskade i borteoppgjøret mot Bolton Wanderers i september, men var tilbake i spill i Manchester Uniteds skuffende 2-2-kamp hjemme mot West Bromwich Albion 16. oktober. I dette oppgjøret slo han imidlertid opp skaden, og Sir Alex Ferguson var redd Ryan Giggs trengte en lengre pause fra fotballen for å lege de aldrende beina.

På en pressekonferanse i Bursa i forkant av morgendagens Champions Legaue-kamp mot tyrkiske Bursaspor, kunne den skotske manageren komme med gode nyheter til United-fansen.

- Ryan (Giggs) begynte å trene på torsdag. Det var bare vanlige greier med fysioterapeutene. Han er nok klar i løpet av ti til fjorten dager, men det er mulig han blir klar til derbyet, sier Ferguson ifølge Manchester Evening News.

Derbyet mellom Manchester City og Manchester United finner sted neste onsdag på City of Manchester Stadium. Den mulige friskmeldingen av Giggs er godt nytt for Ferguson, som fra før har Antonio Valencia, Owen Hargreaves og ikke minst Wayne Rooney ute i lang tid. Sistnevnte er imidlertid på bedringens vei.

- Rooney løp litt for første gang i går. Jeg var ganske overrasket, og han er ivrig etter å komme tilbake. Vi følger guttens situasjon, men jeg tror fortsatt han er ute tre uker til, sier Ferguson.