Pep Guardiola (Foto: LLUIS GENE/Afp)
Pep Guardiola (Foto: LLUIS GENE/Afp)

Guardiola mener FCK ville vært i toppen av La Liga

- Og det er ikke bare ord. Jeg mener det, sier Barcelona-trener Pep Guardiola.

København (TV 2 Sporten): Pep Guardiola kom il København med en god porsjon skryt i bagasjen før kampen mot FCK tirsdag.

- København ville vært i toppen av den spanske La Liga. Dette er ikke bare ord. Dette er noe jeg mener. De er solide på alle måter og vi har en meget vanskelig oppgave foran oss i morgen. Vi ser på dem som veldig sterke, sa Guardiola på pressekonferansen mandag.

Selv om Barcelona vant 2-0 hjemme var han opptatt av å vise FCK respekt.

- Når vi vet at vi ikke har vunnet en bortekamp i Mesterligaen på nesten et år, skjønner alle at dette er en oppgave vi går til med stor respekt. Men vi går på banen for å vise oss frem for alle dem som elsker bra fotball og har god tro på seier.

Ståle før Barca-kampen: - Vi slår dem i maks én av ti kamper hjemme

Pep Guardiola skygget unna alle spørsmål om keeper Pedro Pinto, som etterlignet en dommerfløyte og med det stoppet et FCK-angrep på Camp Nou, og Solbakkens beskrivelse av Pinto som et råttent egg.

- Jeg ønsker ikke å kommentere hva andre trenere sier. Men jeg er enig i at dette har gitt danskene ekstra motivasjon og kampen mer spenning. Det er det ingen tvil om.

Den spanske treneren virket sliten og på grensen til forkjølet på pressekonferansen, men var hele tiden høflig og tok seg god tid.

- Med seier her er vi videre og det er målet vårt.