Jostein Sundby
Jostein Sundby

Jakten-Jostein har bestemt seg for hvem han velger

Tok avgjørelsen på hvem han ville ha allerede under brevutleveringen.

Jostein Sundby fra «Jakten på kjærligheten» har nå bare to friere igjen på gården sin.

Det har vært hard kamp mellom frierne og mange tårer underveis, særlig når Gru Kristoffersen måtte forlate gården i mandagens episode.

– Var klar på hvem jeg ville ha med meg hele tida

Men nå kan «God kveld Norge» avsløre at bonden har holdt frierne for narr. Han har nemlig spilt for galleriet og bestemte seg allerede under brevutleveringen for hvem av frierne han ville ha.

Dermed ble både speeddatene, bli kjent dagene og gårdsuka et spill for galleriet for «Jakten»-bonden og frierne hans.

– Jeg var klar på hvem jeg ville ha med meg hele tida. Så utfordringen var at ikke hun skulle glippe samtidig som jeg måtte gi mye til de andre. Det var en tøff greie, uten å kunne si det, liksom. Det har vært vanskelig, sier bonden til «God kveld Norge».

Frierne aner ingen ting

Under en samtale i mandagens sending kom det frem at verken Kristin Nilsen eller Mari Edvartsen har anelse om at Jostein allerede har bestemt seg for hvem av dem han velger.

– Jeg tror han også er usikker på hva han vil, sier Kristin i episoden.

– Klart det, sier Mari Edvardsen.

– Da hadde liksom hele bunnen falt ut

Men der tar frierne feil. For Jostein innrømmer at han har sendt hjem jentene en etter en av strategiske årsaker gjennom hele «Jakten».

– Det er litt pussig å sitte å holde ei i hånda og på andre siden så sitter hun som jeg egentlig vil holde i hånda. Det verste ville vært om hun jeg ville ha med reiste. Da hadde liksom hele bunnen falt ut. Samtidig siom jeg ville komme litt innpå de andre også, og jeg så at de var veldig gira på å komme innpå meg og lære meg bedre å kjenne, sier bonden til «God kveld Norge».

Gry ble stemt hjem

Dermed har blant andre Gry Kristoffersens sterke følelser for bonden vært fånyttes.

– Jeg føler at vi egentlig hadde alt og at vi bare kunne utvikle det, sier Gry i forrige episode av «Jakten på kjærligheten».

Så gjenstår det å se om det blir kjærlighet mellom bonden og frieren han falt for allerede den første gangen han så henne.