Rindarøy fikk én omgang

Knut Olav Rindarøy fikk tillit i én omgang da Deportivo La Coruña enkelt vant 3-0 over Espanyol.

Knut Olav Rindarøy (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

Seieren var etterlengtet for La Liga-klubben. Deportivo innledet sesongen dårlig og tok sin første trepoenger i hjemmeseieren over Espanyol.

Tidligere Molde-back Rindarøy fikk spille første omgang. Han pådro seg et gult kort og ble byttet ut i pausen.

Da hadde Adrian rukket å gi vertene ledelsen. I annen omgang ble seieren sikret da Alberto Lopo og Diego Colotto scoret hvert sitt mål.

For Villarreal gikk det ikke like bra. Klubben hadde alle tiders mulighet til å holde følge med storklubbene Real Madrid og Barcelona, men misbrukte straffespark i 1-1-kampen mot Sporting Gijon.

Real og Barca vant begge lørdag og topper serien med 23 og 22 poeng. Villarreal ligger på tredje med 20. (©NTB)