Storseier for Holøs

Jonas Holøs og hans Colorado Avalanche kunne gå av isen med en oppløftende seier da Columbus Blue Jackets ble slått 5-1 lørdag.

SEIER: Jonas Holøs tok sin første seier i NHL da Colorado Avalanche slo New York Rangers. (Foto: Jim McIsaac/Afp)

Holøs var på isen da Paul Stastny satte in 4-0 midtveis i annen periode og ble stående med pluss 1 i sin del av kampen. Til sammen spilte nordmannen 22.22 minutter, mest av samtlige utespillere i Avs.

Holøs hadde to skudd på mål. Igjen fikk han rikelig med spilletid både i overtall og i undertall.

Peter Budaj i Colorado-målet spilte sin beste kamp siden Craig Anderson skadet kneet og reddet 33 av 34 skudd fra et Columbus-lag som hadde vunnet sine tre foregående kamper.

Colorado Avalanche tok sin sjette seier for sesongen og topper sin avdeling poenget foran Calgary Flames. (©NTB)