Novakovics hat-trick løftet Köln

Milivoje Novakovic scoret tre mål og løftet Köln fra jumboplass i tysk Bundesliga med 3-2-seier over Hamburg i Frank Schäfers trenerdebut.

Lukas Podolski, Milivoje Novakovic, Christian Clemens (Foto: Frank Augstein/Ap)

Schäfer fikk sitt første treneroppdrag da Zvonimir Soldo fikk sparken forrige helg. Schäfer kjørte følelsesmessig berg-og-dalbane på benken. Han jublet da Novakovic scoret i det 11. minutt, men fortvilte da Mladen Petric og Son Heung-min vendte til Hamburg-ledelse.

Novakovic utlignet etter en snau halvtime og ble matchvinner i det 84. minutt.

Seieren var Kölns annen på ti kamper og løftet laget til 15.-plass.

Ny jumbo er Borussia Mönchengladbach, som tapte 0-3 i bunnoppgjøret mot Kaiserslautern.

Eintracht Frankfurt klatret til tredjeplass med 3-1-seier borte mot et St. Pauli-lag som måtte spille nesten en omgang med ti mann. Theofanis Gekas scoret to ganger og topper måljegerlista i Bundesliga med ni mål. (©NTB)

Bundesliga: Se tabellen her.