finnleilighet (Foto: Faksimile Finn.no)
finnleilighet (Foto: Faksimile Finn.no)

Kjøp denne leiligheten og få «fet lyd»

Her er meglernes siste salgstriks.

På Finn.no markedsføres nå flere boliger til salgs med «fet lyd» på kjøpet. Kjøper du boligen i oktober, spanderer selger tilpasset lydpakke fra Hi-Fi Klubben.

– Dette er noe som det tidligere ikke var anledning til å gjøre. Endringene i markedsføringsloven har gjort dette mulig, sier Stein Christian Dykesteen, jurist og daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling.

Tror det kommer mer

Den nye markedsføringsloven som kom i fjor sommer gjør det mulig for selger å gi kundene ting på kjøpet når de handler varer. Dette har vi sett flere eksempler på det siste året, for eksempel kunne man få en film hvis man kjøpte ketsjup, og man hadde mulighet til å vinne penger hvis man kjøpte potetgull. Nå kan man altså få «fet lyd» på kjøpet hvis man kjøper bolig.

– Vi prøver ut dette nå for å se om folk synes det er morsomt, sier Dykesteen i Aktiv Eiendomsmegling.

Han tror det vil bli mer slike boligannonser i tida som kommer.

– Jeg tror definitivt det vil bli mer av dette, men vi har foreløpig ikke tenkt ut nye kampanjer, sier Dykesteen til TV 2 hjelper deg.

Les også: - Stabburet lurer og villeder barn

-Vil selge mest mulig

For Hi-Fi Klubben, som leverer lydanleggene boligene blir solgt med, er avtalen kun et gode.

– Det handler om å selge flest mulig varer. Vi har gjort et samarbeid i forhold til at de kjøper varer av oss, og så blir disse varene brukt som en del av pakken. Vi vil bare selge flest mulig stereoanlegg, sier Harald Haaland, markedssjef i Hi-Fi Klubben Norge.

Kun i oktober

Tilbudet om medfølgende lydanlegg gjelder kun hvis man kjøper boligen i oktober. Megleren tror likevel ikke at folk vil kjøpe raskt uten å tenke seg om på grunn av denne kampanjen.

– Jeg opplever boligkjøpere som bevisste. Mitt inntrykk er at folk uansett tenker seg godt om når de kjøper ny bolig. Det er viktig at slike kampanjer blir gjort på en ordentlig måte, og at det som tilbys er ting som naturlig hører hjemme i en bolig, sier Stein Christian Dykesteen i Aktiv Eiendomsmegling.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter