Aachen sjokkerte Mainz

Mainz har vært nesten ustoppelig i Bundesliga i høst, men onsdag ble serielederen feid ut av cupen.

Aachen (Foto: WOLFGANG RATTAY/Reuters)

2.-divisjonslaget Alemannia Aachen sto for sensasjonen ved å vinne 2-1 og ta seg til åttedelsfinale. Benjamin Auer og Marco Höger scoret mot et Mainz-lag som har vunnet åtte av ni seriekamper.

Adam Szalai reduserte for Mainz midt i annen omgang, men utligningen kom aldri. Aachen sikret dermed en ny gjev skalp og forsvarte sine stolte cuptradisjoner.

Aachen er i åttedelsfinale for 11. gang siden 1980. Både i 2004 og 2006 ble selveste Bayern München slått ut.

Mainz-trener Thomas Tuchel likte dårlig det han fikk se, og han ble sendt på tribunen for protester.

I Frankfurt fikk hjemmefansen se sitt Eintracht knuse Hamburg 5-2 i en ren toppserieduell. Caio ble byttet inn etter få minutter og scoret nesten umiddelbart. Theofanis Gekas (2), Mladen Petric (selvmål) og Halil Altintop scoret også for hjemmelaget. (©NTB)