CECILIE SKOG fikk sympatipoeng i følge konkurrenten
CECILIE SKOG fikk sympatipoeng i følge konkurrenten

Cecilie Skog trekker seg fra «Skal vi danse»

Blir erstattet av Maria Haukaas Mittet?

I ettermiddag trakk Cecilie Skog seg fra «Skal vi danse».

Skog pådro seg som kjent brudd i to ribbein for nesten tre uker siden, og skal ha hatt sterke smerter.

Selv om Cecilie måtte tåle mye kritikk fra dommerne i danseprogrammet etter lørdagens dans, skal ikke dette være årsaken til at hun nå har valgt å takke for seg.

– Helsemessige årsaker

Presseansvarlig i «Skal vi danse» Unn- Grethe Berge, bekrefter dette overfor «God Kveld Norge».

– Cecilie har hatt smerter helt siden hun skadet seg for nesten tre uker siden. Vi har sagt til henne at hun selv må bestemme om hun klarer å fortsette, og at hun selv må kjenne sine egne begrensninger. Det kommer et liv etter «Skal vi danse» også, sier Berge.

– Det er veldig, veldig trist. Men jeg kan ikke fortsette på grunn av helsemessige årsaker, sier Cecilie Skog til VG Nett.

Maria tilbake i dansen?

Berge forteller at det nå jobbes intenst med å løse dette. Det heteste alternativet skal være å få Maria Haukaas Mittet tilbake i kjendisdansen.

– Vi tenker i samme baner som da Sigurd Sollien trakk seg. Et alternativ er å ta Maria inn igjen. Et annet er å la Cecilie gå ut av dansen på førstkommende lørdag, uten at hun danser, sier Berge til «God Kveld Norge».

Fløysvik

Dommer Tor Fløysvik er for tiden i Polen , og var ikke klar over at Skog har trekt seg fra konkurrransen da God kveld Norge snakket med han. Han ville ikke uttale seg siden han ikke hadde fått dette med seg.