MASSAKRERT: Minst 13 ungdommer ble drept og 18 skadet da en gruppe bevæpnede menn angrep en fest i Ciudad Juarez. (Foto: Raymundo Ruiz/Ap)
MASSAKRERT: Minst 13 ungdommer ble drept og 18 skadet da en gruppe bevæpnede menn angrep en fest i Ciudad Juarez. (Foto: Raymundo Ruiz/Ap)

13 ungdommer drept på fest i Mexico

Ungdommene skal være mellom 14 og 20 år gamle. Ytterligere 15 er skadet, den yngste er ni år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Minst tolv ungdommer i alderen 14 til 20 år er drept på en fest i den voldsherjede byen Ciudad Juarez i Mexico, melder nyhetsbyrået AP.

Niåring blant de skadde

Ifølge en talsmann for påtalemyndighetene i delstaten Chihuahua ble ungdommene skutt og drept av bevæpnede menn som ankom stedet i tre biler. De kjørte opp til huset og åpnet ild mot deltakerne på festen. Henselsen skjedde sent fredag kveld.

ANGREP FEST: Bevæpnede menn gikk til angrep på en fest. Minst 13 ble drept og 18 skadet.  (Foto: AP)
ANGREP FEST: Bevæpnede menn gikk til angrep på en fest. Minst 13 ble drept og 18 skadet. (Foto: AP)

Minst 15 andre ble skadet i skytingen, den yngste bare ni år gammel. Politiet fant hele 70 tomhylser på åstedet, tilhørende våpentyper som brukes av narkotikagjengene i byen.

Ingen er så langt pågrepet for massakren.

Flere tusen drept

Ciudad Juarez ligger rett på andre siden av grensen til USA og byen El Paso i Texas og har de siste årene vært åsted for en rekke groteske drap mellom rivaliserende narkotikakartell som opererer i grenseområdet.

LES OGSÅ: Voldsom skuddveksling på grensen til USA

Til tross for at president Felipe Calderon har sendt tusenvis av føderale soldater og politistyrker til grensebyen, fortsetter drapene. Det hele skjer foran nesen på amerikansk grensepoliti som opptil flere ganger har måtte søke tilflukt da skuddene har streifet over på amerikansk side. Flere tusen har mistet livet i Ciudad Juraez i løpet av de siste årene.