Siden ingen TV kanal var begeistret for programideene til Trine Grung, starter hun like gjerne sine egne sendinger.
Siden ingen TV kanal var begeistret for programideene til Trine Grung, starter hun like gjerne sine egne sendinger.

Superblogger starter egen nett-TV

En av norges mest kjente bloggere, Trine Grung, skal lage TV-serie på nett

I God morgen Norge i dag, avslørte radiovertinne og blogger Trine Grung, at hun skal starte egen nett-TV på bloggen sin.

– Dette blir kjempespennende. Hadde egentlig ikke tenkt å avsløre dette enda, men det er sånn jeg er, jeg prater før jeg tenker, sier hun.

Kanalen får samme type streaming som sumo-portalen til TV 2.

– Vil ikke ha kjendiser

Trine Grung er en av norges mest kjente bloggere og har flere tusen trofaste lesere. Hun håper at dette skal gi henne en pangstart i forbindelse med lanseringen.

Hun kommer til å starte med å sende serier i talkshowformat. Men denne skal IKKE handle om livet hennes, eller kjendisenes, lover hun.

– Det blir samtaler mellom mennesker jeg syns har en interessant historie å fortelle. Jeg kommer til å prøve i størst mulig grad å dra inn mannen i gata, i stedet for kjendiser som bare er ute etter å promotere seg selv.

LES OGSÅ: – Jeg vil ikke være venn med mamma på Facebook!

LES OGSÅ: Caroline Berg: – Jeg lever bra av bloggingen

– Håpløst å selge inn ideer

Grung minnes tiden hvor hun jobbet iherdig for å få eget talkshow, og fikk noe skeptiske reaksjoner i mediene.

– Da lo alle av meg. Men jeg skjønner ikke at ideen ikke skal være mulig å gjennomføre. Jeg må selvfølgelig prøve og feile litt og se hvilket format som passer best.

Hun sier at selvom hun har jobbet som programleder i 18 år, er det likevel vanskelig å selge et konsept til et stort produksjonsselskap.

– Det er så vanskelig, det er en håpløs greie med mindre de synes det er en genial ide. Da kan man like gjerne starte for seg selv. Manageren min mener jeg burde ha gjort dette for lenge siden, sier hun.

Bloggen til Trine Grung kan du se her.

Lever av sosiale medier

– Jeg var veldig tidlig ute og var en av de første i Norge som blogget, som var på facebook og har vært på twitter nå lenge. Jeg bruker det aktivt både i markedsføringen av meg selv og det jeg holder på med og har fått en stor følgesskare nå etterhvert. Jeg tror det rommer rundt 25 000 totalt, forteller Trine.

Kan du leve av dette?

– Det begynner å bli det nå, sier Trine

Jeg er på eget domene, så all den trafikken som jeg skaper inn til min «butikk», det klarer jeg ved å skape selv ved å bygge alt rundt, som facebook og twitter. Så det er ganske unikt det jeg får til, at jeg når mellom 3 og 8000 mennesker på bloggen min hver eneste dag, sier Trine Grung