alca storm (Foto: Ørnulf Riisnæs)
alca storm (Foto: Ørnulf Riisnæs)

Lensmannskontor nedringt etter TV 2 hjelper deg-reportasje

– Ser ut til å bli en stor sak, sier politiet.

Klagene på Alcaimport raser fortsatt inn til TV 2 hjelper deg-redaksjonen. Etter at reportasjen ble sendt på TV 2 i går kveld, har vi mottatt 35 nye klager på Alcaimport. TV 2 hjelper deg har mottatt klager fra hele 168 kunder som har handlet varer av Alcaimport til en samlet verdi på over 1,1 millioner kroner.

Hele TV-reportasjen ser du her

Les også: Nettbutikk skaper klagestorm

Lensmannen nedringt

Alcaimport har firmaadresse i Jevnaker. Etter at reportasjen om Alcaimport ble vist på TV 2 hjelper deg i går kveld, har lensmannskontoret på Jevnaker blitt nedringt av fortvilte kunder. Lensmannen oppfordrer nå folk til å ta kontakt med sin lokale politistasjon i stedet for å ringe til Jevnaker.

– Telefonen har ringt jevnt og trutt etter onsdagens innslag på TV 2. Folk ønsker å anmelde det aktuelle firmaet, men dette trenger de ikke å gjøre hos oss. Vil du anmelde et forhold, kan dette gjøres på din lokale politistasjon. Bare ta med dokumentasjon på betaling, sier lensmann Lars Fallang til Ringerikes Blad.

– Stor sak

Politiet på Jevnaker opplyser til TV 2 hjelper deg at de allerede har mottatt flere titalls anmeldelser på firmaet.

Lensmannen vet foreløpig ikke om det er Jevnaker-politiet eller andre som skal etterforske saken.

– Hvem som skal etterforske saken er litt avhengig av omfanget. Foreløpig ser det ut til å bli en stor sak, sier lensmannen til Ringerikes Blad.

Kolbjørn-Albin Brækkan har ikke besvart vår henvendelse i dag, men har tidligere skrevet i en e-post at han beklager ulempene som er påført hans kunder, og at han jobber aktivt med å behandle og svare på alle henvendelser.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter