Cecilie Skog og Tobias Karlsson danset slowfox til «Sex and the City   Movie Theme»   Pfeifer Broz Orchestra (Fra TV serien Sex and the City) (Foto: Thomas Reisæter/)
Cecilie Skog og Tobias Karlsson danset slowfox til «Sex and the City Movie Theme» Pfeifer Broz Orchestra (Fra TV serien Sex and the City) (Foto: Thomas Reisæter/)

Danse-Tommy frykter danseeventyret skal ta slutt

– Merker at det spisser seg til i konkurransen.

Tommy Fredvang måtte i forrige lørdags «Skal vi danse» tåle mye kritikk og lave poengkarakterer fra dommerne for sin slowfox.

Denne uken vil Tommy slå hardt tilbake.

– Ny mentalitet

Tommy og danserpartner Rakel Kristina Aalmo fikk bare 20 poeng fra dommerne forrige lørdag.

Nå vil han hente flere poeng - med en ny mental innstilling.

– Jeg bestemte meg allerede på søndag for at dette er noe jeg skal få til. Jeg skal tenke positivt fremfor å tenke at jeg ikke kommer til å mestre engelsk vals på lørdag, sier han til «God Kveld Norge».

For Tommy vil absolutt ikke ut av dansen.

– Jeg er ikke redd for å ryke ut, men jeg er redd for at det skal ta slutt. Tomheten som kommer etter at dette danseeventyret er over, frykter jeg, sier han.

– Spisser seg til

Med syv deltakere igjen i «Skal vi danse, merker artisten at deltakerne som er igjen gir alt for å ikke bli stemt ut.

– Jeg merker at det spisser seg til. Alle trener mer, og nivået blir høyere. Jeg vet at jeg ikke er den beste danseren som er med i programmet, men jeg har hatt en fin progresjon så langt, og håper det kan fortsette, sier han før han legger til:

– Jeg nyter denne opplevelsen og håper folk ser at jeg virkelig koser meg på parketten.