lanvin for H&M (Foto: H&M)
lanvin for H&M (Foto: H&M)

Skal du stå i kø for disse?

Her er årets designerkolleksjon fra H&M.

Det pleier å bli milelange køer når H&M lanserer sine gjestedesigner-kolleksjoner. Tidligere har blant andre Jimmy Choo, Karl Lagerfeld og Stella McCartney designet kolleksjonene, som blir utsolgt i rekordfart.

Hollywood-favoritt

Denne gangen er det franske motehuset Lanvin som er attraksjonen. Lanvin har etter at Alber Elbaz tok over som kunstnerisk leder i 2001 blitt en favoritt blant Hollywood-stjernene og fashionistaer.

– H&M foreslo et samarbeid for å se om vi kunne oversette den drømmen vi har skapt hos Lanvin til et bredere publikum uten å fire på kvaliteten. Tidligere har jeg sagt at jeg aldri vil lage en massemarkedskolleksjon, men det som tente meg, var tanken på at det er H&M som velger luksus, fremfor Lanvin som velger massene, sier Elbaz.

Hysj-hysj

Kolleksjonen blir presentert i sin helhet 2. november, etter tungt hemmelighold. 23. november er plaggene i salg.

Kjolene du ser på bildene vil koste fra 1499 kroner til 1999 kroner. I tillegg kommer en herrekolleksjon, der en dress vil ligge på 1999 kroner og skjortene koster 499 kroner.

Lanvin for H&M (Foto: H&M)
Lanvin for H&M (Foto: H&M)

Se også:

Sånn får du ny stil for en hundrings

Få drømmehåret i høst

Kle deg som «Mad Men»-heltinnene

– Vi er så glade for kolleksjonen Lanvin lager for H&M. Det er utrolig spennende. Lanvin tilfører H&M en luksuriøs fransk tradisjon som også er moderne og leken. Det er en typisk Lanvin kolleksjon, med deres snitt, skredderkunst og mye fokus på form og detaljer for både kvinner og menn. Lanseringen i november blir full av fantastiske overraskelser, mener Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

Se sesongens siste Happy Day på TV 2 i kveld. Ny sesong kommer på nyåret.

Har du gått glipp av noen av høstens Happy Day-episoder? De går i reprise på TV 2 Bliss mandag til fredag klokken 21.30. Les alt om TV 2 Bliss her.