Broom (Foto: TV 2)
Broom (Foto: TV 2)

Broom festival

Høstens høydepunkt for alle store og små bilinteresserte! Her er en smakebit!

Lørdag 23. oktober, braker det løs.

Da går nemlig den aller første Broom-festivalen av stabelen. Og målsettingen er klar: Dette skal bli høstens høydepunkt for alle store og små bilinteresserte!

– Dette har lenge vært en liten drøm for meg. Broom skal ikke «bare» være TV og nett. Vi skal også lage en festival som virkelig utstråler det Broom står for: Glede, entusiasme og opplevelser, sier Jan Erik Larssen

Her kan du lese alt om festivalen!

Her kan du få en smakebit fra Broom-festivalen som arrangeres i Oslo i helgen.

465882

For hele familien

– Vi har satt sammen et program som skal inneholde mye – for alle. Enten man bare har lyst til å rusle rundt og se på kjøretøyer i alle kategorier, se spektakulære oppvisninger – eller virkelig utfordre seg selv.

– Vi legger også vekt på mange opplevelser for barna. Her blir det blant annet egen barnehall og ATV-kjøring for barn. Målet er at man skal kunne ta med seg hele familien og ha en kjempefin dag på Broom-festivalen, forteller Helen og legger til:

– Høsten er jo tiden for å kjøpe ny bil. Og på Broom-festivalen har man muligheten til å kjøpe helt unike Broom Editon-utgaver av en rekke bilmodeller. Her kan man gjøre et skikkelig kupp.