Chirag Patel fra gruppa Karpe Diem.
Chirag Patel fra gruppa Karpe Diem.

Se Karpe Diem-slåsskampen

- Vi skjønte at de ville lure oss, sier Karpe Diem, som lurte Karlsen selv i «Lurt av Karlsen».

Det gikk ikke helt som Jan Fredrik Karlsen hadde planlagt da han skulle lure rapduoen Karpe Diem i sesongpremieren av «Lurt av Karlsen».

Karlsen tror han lurer Chirag og Magdi med at ansatte i et tv-team stjeler penger, men da Karpe Diem selv stjeler og i tillegg havner i slåsskamp, blir Karlsen temmelig svett. Gikk du glipp av programmet? Se klippet ovenfor!

- Skjønte at det var tull

Karpe Diem under MTV European Music Awards.
Karpe Diem under MTV European Music Awards.
Chirag Rashmikant Patel (26) i Karpe Diem forteller at de luktet lunta da TV 2 ringte med alibiet å snakke med dem om et tv-konsept.

- Vi skjønte at det var tull og at de ville lure oss. Så det endte med at vi snakket med produsenten som sa at de ville snu på hele greia og la oss lure Karlsen, sier Patel til tv2underholdning.no.

Jan Fredrik Karlsen hadde fått med seg Karpe Diem-kompisene Yoga Fire på spøken.

- Vi har lurt hverandre så mange ganger opp gjennom årene, så vi trenger det siste punktumet som er spikeren i kista for Karpe Diem, der de blir så lurt at de aldri kommer til å tørre å lure oss igjen, sier Jonas Forsang Moksnes i Yoga Fire i tv-klippet.

- Hadde ikke gått ut av huset hvis jeg var Yoga Fire

Men det gikk altså ikke helt som planlagt. Patel mistenker av den grunn at det ikke det er lett å være Yoga Fire-medlem om dagen.

Tre av medlemmene av Yoga Fire.  (Foto: David Silpa/Stella pictures)
Tre av medlemmene av Yoga Fire. (Foto: David Silpa/Stella pictures)
- Det har alltid vært en kamp mellom Karpe Diem og Yoga Fire om å være det kuleste bandet. Men i går ble det jo faktisk spikeren i kista for deres del. Jeg hadde ikke gått ut av huset hvis jeg var Jonas i Yoga Fire nå. Jeg ville sett i bakken hvis jeg møtte Karpe Diem, sier 26-åringen.

- Var det vanskelig å holde maska mens dere holdt på?

- Det var jo en utfordring å lure de til å tro at de hadde lurt oss. Og så måtte vi jo gjøre de teite tingene de foreslo i starten, sier Patel.

- Men samtidig var det ikke så vanskelig, det er jo gravalvorlig når de gamle, gamle menneskene i Yoga Fire, med en gjennomsnittsalder på 47, tror at de kan lure unghingstene i Karpe Diem, avlsutter rapperen.

Se «Lurt av Karlsen» onsdager klokken 20.00 på TV 2.