chris1 (Foto: PLANET PHOTOS, © TS)
chris1 (Foto: PLANET PHOTOS, © TS)

– Det ble slutt fordi hun er lesbisk

Christina Aguilera skal ha vært for glad i damer for ektemannen.

Sexy Christina Aguilera hadde et «åpent forhold» til sin ektemann Jordan Bratman for at hun skulle få leve ut sine lesbiske fantasier, men til slutt fikk han nok og gjorde det slutt.

Det sier de siste ryktene i Hollywood.

ste_christina_ag_1513765 (Foto: Ken Goff, © ah)
ste_christina_ag_1513765 (Foto: Ken Goff, © ah)

Kobles til Lohan-eks

Christina sendte i forrige uke inn skilsmissepapirene, og vendte seg mot sin lesbiske venninne og Lindsay Lohan-eks Samantha Ronson for støtte etter bruddet med Jordan.

Ifølge The Sun mener enkelte venner av de to nå har tatt vennskapet et steg videre, og at de er elskere. Forrige måned ble de to sett sammen i Mexico på en fest arrangert av Nicole Richie.

– De har vært nære en stund nå, og folk spekulerer i om det kan bli noe mellom dem, sier en kilde ifølge The Sun.

Christina har imidlertid gått ut og avvist ryktene. Hennes representanter fastholder at de to kun er venner.

chris (Foto: PLANET PHOTOS, © TS)
chris (Foto: PLANET PHOTOS, © TS)

– Sjekket kvinne på bar

En kvinne hevdet også i forrige måned at hun ble kontaktet av en av Christinas folk på baren «The Abbey» i Los Angeles for å se om hun var interessert i den smellvakre blondinen.

– Livvakten fortalte meg at det var en forståelse i forholdet til ektemannen at hun tar med seg kvinner hjem, og at han synes det er greit. Jeg traff Christina på badet, og hun fortalte meg at hun liker å «leke med jenter», uttalte kvinnen til US Magazine.

Aguilera har i tidligere intervjuer innrømmet at hun er facinert av kvinner.

– Jeg er tiltrukket til kvinner. Jeg liker deres femininitet og vakkerhet. Ektemannen min vet at jeg liker jenter. Det er morsomt å være åpen og leke, uttalte hun, men insisterte på at hun ikke kunne tenke seg et forhold til en kvinne.