cmap
cmap

Gjør deg klar til en hardtslående Camp Senkveld-episode

- Nå er det bare høyre ben jeg ikke har vondt i.

«Camp Senkveld» har ikke vært noen dans på roser for Raske Menns Øyvind Rafto.

Knall og fall ga skrubbsår

Det begynte med at han ble sendt i buret som stod på dekk på skuta Berntine etter første konkurranse. Da han endelig fikk komme tilbake i konkuransen ble det knall og fall i konkurransen om å gå raskest på rulleskøyter.

Og nå skal deltakerne knuse betong med bare nevene. I videovinduet øverst i saken har Haralds røde lag nettopp gjort seg ferdig med den steintøffe utfordringen, og man kan vel si at Øyvind er litt pjusk. Men det skal ikke stå på humøret hos bergenseren!

Det var forøvrig en annen deltaker det gikk værre utover i den hardtslående konkurransen. Du vil ikke gå glipp av fredagens «Camp Senkveld».

Musikk, finans og radio

Betongknusing er ikke det eneste du får se i fredagens «Senkveld». Tone Damli Aaberge er klar med ny CD. Hun tar turen til Thomas og Harald for å spille sin splitter nye singel Crazy Cool.

Om finansminister Sigbjørn Johnsen stiller med cowboy-hatt eller ikke er noe uvisst. Men han stiller, denne gangen for å snakke om de mye omtalte skattelistene som natt til onsdag ble publisert.

Gutta i Radioresepsjonen er av de ytterst få som har som har oppnådd kultstatus. Nå har Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim tre meldt overgang fra radio til TV, og tar turen til «Senkveld» for å fortelle om programmet og en rekke andre spennende prosjekter de har på gang.

«Senkveld» ser du på TV 2 fredag fra klokken 22.15.