Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker danset paso doble til «En el Mundo». (Foto: Thomas Reisæter)
Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker danset paso doble til «En el Mundo». (Foto: Thomas Reisæter)

- Du er som en deilig karamellsaus

Se hva dommerne sier om kjendisenes danser til romantisk filmmusikk.

I kveld er det romantisk filmmusikk som gjelder i «Skal vi danse». I tillegg har kjendisene prøvd å gjenskape kjente filmsekvenser fra låten de danser til.

Aylar og Egor spiller en scene fra Lady og Landstrykeren med dommerne som italienske kelnere, mens Stig Henrik og Alexandra har prøvd å gjenskape Dirty Dancing-øyeblikket.

Se alle bildene fra kveldens sending

Åsleik Engmark, som danset til «My heart will go on», fikk skryt for innlevelse til filmdansen.

- Du er som en deilig karamellsaus som flyter gjennom kroppen. Du har en innlevelse som er til å dø for, sa dommer Christer Tornell.

Dans med katrine Moholt og Carsten Skjelbreid og vinn 10.000 kroner! (Vinneren kåres 27. November.)

Se dommernes tilbakemeldinger og poeng nedenfor.

(Du kan begynne å stemme etter kl. 19.30 på lørdag 23. oktober)

Maria mittet haukaas storeng og asmund grinaker (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Maria mittet haukaas storeng og asmund grinaker (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker danset slowfox til It Had To Be You - Rod Stewart (Fra Filmen Casablanca) Karianne: - Maria, du ser utrolig vakker ut i kveld. Jeg synes dette var en bra slow fox. Dere danset bra sammen, og dere hadde fin flyt over gulvet. Det jeg kunne tenkt meg, var at du strekker mer i overkroppen og skaper enda mer kraft i bevegelse. Poeng: Karianne: 7 Tor: 6 Karianne: 7 Christer: 8 (totalt 28 poeng).

Ring 829 49 105 eller SMS: 5 til 26400

Karianne: - Maria, du ser utrolig vakker ut i kveld. Jeg synes dette var en bra slow fox. Dere danset bra sammen, og dere hadde fin flyt over gulvet. Det jeg kunne tenkt meg, var at du strekker mer i overkroppen og skaper enda mer kraft i bevegelse.

Poeng: Karianne: 7 Tor: 6 Karianne: 7 Christer: 8 (totalt 28 poeng).

Ring 829 49 105 eller SMS: 5 til 26400

Åsleik engmark Nadya (Foto:  Bjørgli & Bergersen)
Åsleik engmark Nadya (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya danset rumba til My Heart Will Go On - Céline Dion (Fra filmen Titanic) Trine: - Det som er så gøy med deg er at du går 110 prosent inn i det. Du klarer å fylle musikken i bevegelser gjennom kroppen og har flotte hoftebevegelser. Det eneste du kan forbedre deg på er når du fører vekten fra den ene foten til den andre så det blir smooth. Christer: - Du er som en deilig karamellsaus som flyter gjennom kroppen. Jeg synes ikke dine armer lever rumbalivet, men du har en innlevelse som er til å dø for. Poeng: Trine: 8 Tor: 7 Karianne: 8 Christer: 7 (totalt 30 poeng).

Ring 829 49 104 eller SMS: 4 til 26400

Trine: - Det som er så gøy med deg er at du går 110 prosent inn i det. Du klarer å fylle musikken i bevegelser gjennom kroppen og har flotte hoftebevegelser. Det eneste du kan forbedre deg på er når du fører vekten fra den ene foten til den andre så det blir smooth.

Christer: - Du er som en deilig karamellsaus som flyter gjennom kroppen. Jeg synes ikke dine armer lever rumbalivet, men du har en innlevelse som er til å dø for.

Poeng: Trine: 8 Tor: 7 Karianne: 8 Christer: 7 (totalt 30 poeng).

Ring 829 49 104 eller SMS: 4 til 26400

Tommy-fredvang-Rakel-kristina-aalmo (Foto:  Bjørgli & Bergersen)
Tommy-fredvang-Rakel-kristina-aalmo (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo danset engelsk vals til I'm Kissing You - Des'ree (Fra filmen Romeo + Juliet) Karianne: - Jeg så en del elementer av klassisk vals i denne valsen. Gjennomgående var du mye bedre i takt her enn du har vært. Du hadde en del riktig fotarbeide. Din beste standarddans så langt! Poeng: Trine: 6 Tor: 4 Karianne: 6 Christer: 6 (totalt 22 poeng).

Ring 829 49 103 eller SMS: 3 til 26400

Karianne: - Jeg så en del elementer av klassisk vals i denne valsen. Gjennomgående var du mye bedre i takt her enn du har vært. Du hadde en del riktig fotarbeide. Din beste standarddans så langt!

Poeng: Trine: 6 Tor: 4 Karianne: 6 Christer: 6 (totalt 22 poeng).

Ring 829 49 103 eller SMS: 3 til 26400

Stig-HenrikAlexandra (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Stig-HenrikAlexandra (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakurina danset samba til Johnny's Mambo- Dirty Dancing Orchestra (Fra filmen Dirty Dancing) Tor: - Stig Henrik, du er «Skal vi danse»s rasjonelle analytiker. Never carried away. Du gjorde en teknisk god slow fox sist, og var godt over beina i dag. Skal du komme på topp nå, så må du løsne på snippen, slippe deg løs og bli mindre rasjonell! Men dette var en god samba. Poeng: Trine: 9 Tor: 8 Karianne: 8 Christer: 8 (totalt 33 poeng).

Ring 829 49 101 eller SMS: 1 til 26400

Tor: - Stig Henrik, du er «Skal vi danse»s rasjonelle analytiker. Never carried away. Du gjorde en teknisk god slow fox sist, og var godt over beina i dag. Skal du komme på topp nå, så må du løsne på snippen, slippe deg løs og bli mindre rasjonell! Men dette var en god samba.

Poeng: Trine: 9 Tor: 8 Karianne: 8 Christer: 8 (totalt 33 poeng).

Ring 829 49 101 eller SMS: 1 til 26400

Cecilie skog-Tobias-karlsson (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Cecilie skog-Tobias-karlsson (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Cecilie Skog og Tobias Karlsson danset slowfox til Sex and the City - Movie Theme - Pfeifer Broz Orchestra (Fra TV-serien Sex and the City) Christer: - Du er en råsterk dame, det er det ingen tvil om. Du har også et nydelig uttrykk. Det jeg savner er at du tør å stole på at du kan danse. Du har kommet nærmere Tobias og står bedre over beina, men har en del å jobbe videre på med dansen. Poeng: Trine: 4 Tor: 3 Karianne: 4 Christer: 5 (totalt 16 poeng).

Ring 829 49 108 eller SMS: 8 til 26400

Christer: - Du er en råsterk dame, det er det ingen tvil om. Du har også et nydelig uttrykk. Det jeg savner er at du tør å stole på at du kan danse. Du har kommet nærmere Tobias og står bedre over beina, men har en del å jobbe videre på med dansen.

Poeng: Trine: 4 Tor: 3 Karianne: 4 Christer: 5 (totalt 16 poeng).

Ring 829 49 108 eller SMS: 8 til 26400

Aylar-lie-Egor-Filipenko  (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Aylar-lie-Egor-Filipenko (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Aylar Lie og Egor Filipenko danset engelsk vals til Bella notte - Jack Jezzro (Fra filmen Lady og Landstrykeren Trine: - Dette var aldeles nydelig! Du hadde praktfullt fotarbeide, og måten du sto i armene til Egor var bra. Det var vakkert! Karianne: - I quickstep danset du som en dronning, og det gjorde du her og. Dette var utrolig bra! Du står flott og du følger Egor godt. Og så skaper du noen av de bevegelsene vi virkelig vil se i vals. Poeng: Trine: 10 Tor: 10 Karianne: 10 Christer: 9 (totalt 39 poeng).

Ring 829 49 112 eller SMS: 12 til 26400

Trine: - Dette var aldeles nydelig! Du hadde praktfullt fotarbeide, og måten du sto i armene til Egor var bra. Det var vakkert!

Karianne: - I quickstep danset du som en dronning, og det gjorde du her og. Dette var utrolig bra! Du står flott og du følger Egor godt. Og så skaper du noen av de bevegelsene vi virkelig vil se i vals.

Poeng: Trine: 10 Tor: 10 Karianne: 10 Christer: 9 (totalt 39 poeng).

Ring 829 49 112 eller SMS: 12 til 26400

Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva wiulsrud (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva wiulsrud (Foto: Bjørgli & Bergersen )
Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiulsrud danset quickstep til I'll Be There For You - The Rembrandts (Fra TV-serien Friends) Tor: - Fra en rytmisk, energifull brasiliansk samba så lander du med en slow fox som faktisk er i samme stil. Du danser rytmisk godt, og det er en glede å se deg danse! Til tider lurer jeg på om du har glemt igjen kleshengeren i jakka, du må jobbe med å få skuldre og armer ned. Poeng: Trine: 9 Tor: 7 Karianne: 7 Christer: 8 (totalt 31 poeng).

Ring 829 49 111 eller SMS: 11 til 26400

Tor: - Fra en rytmisk, energifull brasiliansk samba så lander du med en slow fox som faktisk er i samme stil. Du danser rytmisk godt, og det er en glede å se deg danse! Til tider lurer jeg på om du har glemt igjen kleshengeren i jakka, du må jobbe med å få skuldre og armer ned.

Poeng: Trine: 9 Tor: 7 Karianne: 7 Christer: 8 (totalt 31 poeng).

Ring 829 49 111 eller SMS: 11 til 26400