Jan Thomas i rosa dress. (Foto: TV 2)
Jan Thomas i rosa dress. (Foto: TV 2)

Nå kan Jan Thomas-dressen bli din!

– Du får garantert en happy day eller happy night hvis du kjøper denne dressen.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Jan Thomas donerer nå bort den rosa dressen han bærer i introen til Happy Day.

Inntektene av salget går til Kreftforeningen, og kjendisstylisten mener dette er en gyllen mulighet til å støtte en god sak samtidig som man skaffer et plagg som har potensial til å bli midtpunktet på neste fest.

– Nå er det jo snart julebord- og festtid, og denne dressen er en sikker måte for en selvsikker mann å se flott ut og synes godt. It takes a REAL man to wear a pink suit, som jeg sier.

Auksjonen foregår på QXL.no nå.

– Roper ut «jeg er superselvsikker»

Programlederen forteller at han mistenker at dressen kommer til å bli kjøpt av en dame som vil gi den til mannen eller kjæresten, men ønsker å oppfordre alle menn til å by:

– Jeg oppfordrer menn til å kjøpe denne dressen selv. Og hvis ikke selvsikkerheten er på topp, kan man lure hvem som helst til å tro at den faktisk er det hvis man går med denne dressen. Den roper jo ut «jeg er superselvsikker»!

– Hva vil du si til de som fortsatt er skeptiske til å kjøpe en rosa dress?

Go for it! Du får garantert en happy day eller en happy night hvis du kjøper denne dressen, sier Jan Thomas lurt.

Jan Thomas i rosa dress. (Foto: TV 2)
Jan Thomas i rosa dress. (Foto: TV 2)

– Utrolig behagelig

Dressen er altså rosa, i størrelse 50 og av merket Tiger. Jan Thomas tror det er liten sannsynlighet for at man møter opp på fest i samme antrekk som noen andre hvis man velger denne.

– Det finnes ikke mange av denne dressen. De tok inn mange i andre farger, men få i rosa. I tillegg til at den er ganske unik, er den i stretch og utrolig behagelig å ha på, sier han.

Auksjonen foregår på QXL.no nå.

– Dette er noe jeg brenner for

Hver onsdag har kjendiser donert klær som har blitt solgt på QXL. Inntektene går uavkortet til Kreftforeningen. Det er Jan Thomas som har bestemt at det Kreftforeningen som skal få pengene, og forteller at dette er en av hjertesakene hans.

– Dette er noe jeg brenner for. Jeg har støttet Kreftforeningen i flere år, og synes derfor det var hyggelig å kunne gi bort dressen, avslutter stylisten.

Les alt om Happy Day på programmets nettsider.

Jan Thomas, Happy Day, dress, auksjon, qxl
Jan Thomas, Happy Day, dress, auksjon, qxl