Steffen og Wilma2
Steffen og Wilma2

Svigerdatteren fra helvete

Hun lever av Grandiosa og interessene hennes begrenser seg til X-box og tv-titting. Hva gjør du om hun skal bli mor til ditt barnebarn?

Som kjæresten til den ordentlige Steffen, snur Wilma opp ned på tilværelsen til familen Eriksen. At hun i tillegg er høygravid med deres første barnebarn, gjør det ikke lettere for Kjersti og Trygve.

Kjersti copy
Kjersti copy

Trygve nekter å innse fakta og benekter vel egentlig alt som har med Wilma å gjøre. Den kommende bestefar, oppfører seg som et barn i trassalderen og vil ikke ta ansvar.

Mens Kjersti, som den gode, og muligens litt naive, mor hun er, prøver så godt hun kan å legge forholdene til rette og skape bedre omgivelser for den voksende familien.

«Grændis» og Cola

Steffen og Wilma møttes utenfor kontoret til psykolog Maria Blix. For Wilma var det kjærlighet ved første blikk. For Steffen betydde det å gi opp sin strukturerte hverdag.

Og det er jo en mulighet for at den litt slappere holdningen til livet har vært bra for Steffen som i perioder har vært sykelig opptatt av orden og faste mønstre.

Wilmas oppfatning av en kulinarisk opplevelse, består av Grandiosa og Cola. Renslighet og orden er ikke hennes sterkeste side, men hva gjør egentlig det når kjærligheten mellom henne og Steffen er sterk?

Se Liv Strand Nordins fantastiske rolletolkning av Wilma i «Hvaler», hver tirsdag på TV 2 klokken 20.00