ste_2005_victori_364557 (Foto: Nicolas Khayat, © TS)
ste_2005_victori_364557 (Foto: Nicolas Khayat, © TS)

Supermodell frykter mentalt ustabil forfølger

Plaget av Marten (39) siden 2006.

Supermodellen Tyra Banks er livredd en mentalt ustabil kjendis-forfølger. Mannen skal blant annet ha skrytt over å ha drept George Bush Jr, og supermodellen er såpass nervøs at hun nå har bedt en dommer om beskyttelse.

Ba om besøksforbud

Tyra har bedt om et såkalt besøksforbud mot Marten Williams Jr (39), og hevder at hun og familien har blitt plaget og forfulgt av mannen siden 2006.

I rettsdokumentene påpeker Tyra at mannen har en historie med mental sykdom, og at han tror han har drept George Bush jr, samt at Michael Jackson er i live og bor i Long Beach.

tyra_banks_ap
tyra_banks_ap
Tyra røper at mannen har sendt flere skremmende brev og gjenstander til hennes hjem i Beverly Hills, blant annet hans reseptbelagte medisin, et bånd fra L.A fylkesfengsel og et notat som omtaler en bryllupsseremoni i 2011 - dagen han tror han skal gifte seg med Tyra.

Frykter for sikkerheten

I dokumentene skriver Tyra via sin advokat.

– Jeg frykter for min personlige sikkerhet og de rundt meg, både familie og ansatte, skriver hun ifølge TMZ.

Williams ble arrestert tidligere denne måneden for å ha tatt seg inn på supermodellens eiendom. Han fortalte da politiet at han brakte henne «tilbud».

Mannen ble plassert på psykiatrisk sykehus, men nå frykter Tyras folk at han er sluppet fri.

Tyra krever at mannen holdes 100 yards, i overkant av 90 meter, unna henne.

TMZ melder at modellen fikk et midlertidig besøksforbud mot mannen, som er gyldig til 28. oktober. Da vil retten avgjøre saken permanent.