«Vinn på minuttet»
«Vinn på minuttet»

Vinn én million på ett minutt

Her er det nye gameshowet «Vinn på minuttet».

TV 2s nye gameshow, «Vinn på minuttet», er basert på enkle, men krevende utfordringer. Oppgavene er laget ved å bruke dagligdagse gjenstander som man finner i de aller fleste hjem.

Meningen er at alle skal kunne prøve seg på oppgavene, og de skal kunne øve seg hjemme før de kommer i studio.

Som navnet tilsier har man kun ett minutt på hver oppgave. Oppgavene blir vanskeligere jo lenger man går, og krever stålkontroll av nervene, stødige hender, et godt blikk, og ikke minst et høyt tempo! Klarer man ikke oppgavene på 60 sekunder, ryker man ut.

Men dersom deltakeren klarer alle oppgavene er premien én million kroner!

Se eksempler på oppgaver som kan dukke opp i programmet:

Trippel ping pong plopp er en utfordring der målet er å få tre ping pong-baller i en vase fylt med vann gjennom å sprette ballene over tre tallerkner. Tallerknene og vasen står med 30 centimeters mellomrom fra kant til kant. Se instruksjonsvideo:

465624

I Very good gummisnodd skal deltakeren med hendene skyte gummistrikker fra 2,5 meters avstand, og på denne måten skyte ned seks tomme brusbokser som står oppstilt i en pyramide på et bord. Se instruksjonsvideo:

465625

I Apelstapel skal de konkurrerende stable fem epler over hverandre. For at øvelsen skal godkjennes, må konstruksjonen stå i minst tre sekunder. Se instruksjonsvideo:

465626

I Botten upp er utfordringen å flytte plastkopper fra bunn til toppen av en stabel med 49 kopper i en annen farge. Dette gjøres ved å holde stabelen med kopper i hendene og én etter én ta kopper fra toppen og plassere i bunnen av stabelen. Se instruksjonsvideo:

465627

I Pennstuds skal de konkurrerende sprette åtte blyanter så de havner en etter en i åtte glass som står oppstilt på et bord. Deltakeren skal med en hånd holde blyantene og med den andre sprette blyantene ned i glasset. Glassene skal stå med 20 centimeters mellomrom. Se instruksjonsvideo:

465446

Ønsker du å være publikum i «Vinn på minuttet»? Send oss en e-post til minuttetpublikum@rubicontv.no.