Merethe Vikan (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2/)
Merethe Vikan (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2/)

Jakten-Merethe: – Jeg likte ikke André så godt

Merethe ble valgt ut av André, men sier at hun vurderte å trekke seg.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk vi se at André Olsen valgte å sende hjem Merethe Vikan etter aktivitetsdagene i Trysil.

– Det var forventet, jeg har ikke helt fått tak på André, så da hadde jeg rett i mine følelser, sier Merethe til programelder Katrine Moholt etter at valget er tatt.

Les mer om Merethe Vikan her

– Jeg likte han egentlig ikke så godt

Grunnen til at Merethe var forberedt var at hun rett og slett hadde gått mange runder med seg selv på om hun skulle fortsette i programmet.

– Jeg ville egentlig trekke meg. Årsaken til det var mange ting. André var ikke min type, og jeg fant ut at jeg egentlig ikke likte han så godt. Jeg følte det litt på speeddaten også, men jeg ville likevel gi det en sjanse. Jeg var skikkelig nervøs på speeddaten så jeg ble overrasket over å bli valgt videre derfra. Jeg har aldri vært så nervøs før i hele mitt liv som jeg var den dagen, forteller Merethe til tv2underholdning.no.

Les også: Jakten-Merethe: – Jeg skalv og sitra

Trivdes bedre med jentene enn med André

Merethe forteller at jentene seg i mellom kom godt overens.

Merethe (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2/)
Merethe (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2/)

– Problemet var min og Andrés kjemi. Jeg merket at jeg trivdes bedre med jentene enn med ham. Da jeg var sammen med jentene så kosa jeg meg, men så fort han kom så ville jeg bare gå, forklarer Merethe som forteller at det allerede på flåteturen ble klart for henne at han ikke var mannen hun letet etter.

– Jeg satt mellom han og Lene, og jeg følte at han snakket over hodet på meg bokstavlig talt. Jeg følte rett og slett at jeg ikke hadde noe der å gjøre. En slik følelse om at man har blitt satt i feil miljø, fortsetter Merethe.

– Jeg fikk jeg en dårlig magefølelse på han og meg, og det ble til at jeg trakk meg unna.

– Morgenen etter følte jeg meg SÅ sikker på at jeg ikke skulle være med videre. Hadde han bedt meg videre, hadde jeg takket nei. Jeg følte meg så lettet da jeg ikke var med videre. Jeg følte meg rett og slett litt innestengt.

Roser TV 2-crewet

Til tross for dårlig kjemi mellom henne og André så angrer ikke Merethe på at hun ble med på «Jakten på kjærligheten».

– Det har vært artig, interessant og jeg har lært masse om TV-produksjon, sier Merethe som har bare gode ord å si om folket rundt innspillingen.

– Jeg synes TV 2-crewet tok godt vare på oss. Jeg ble så glad i dem og de har vært fantastiske da de har støttet, trøstet og oppmuntret, sier Merethe som fortsatt jakter på den store kjærligheten.

Frierne som er med på Andrés gård er da Silja Bjørnsen, Lene Berger, Caroline Flisnes og Anneli Waleniussen

Valg (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2/)
Valg (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2/)

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandager klokken 20.00!

Gikk du glipp av en episode? Se de om igjen på TV 2 Sumo. (Abonnement-tjeneste)