André Olsen, OBS! Kun til bruk til jaktens hjemmesider (Foto: Eirik Bratthammer / TV 2)
André Olsen, OBS! Kun til bruk til jaktens hjemmesider (Foto: Eirik Bratthammer / TV 2)

Åpenhjertig Jakten-André: – Folk mente jeg var for egoistisk

Bekjente fikk sjokk da de så forvandlingen hos den tidligere eiendomsmegleren.

«Jakten på kjærligheten»-deltaker André Olsen var en ganske annen person enn den han er i dag da han fremdeles jobbet som eiendomsmegler.

– Mange ble ganske sjokkert

Når han bestemte seg for å forandre livet, flytte på gård og bli bonde, fikk mange sjokk.

– Mange ble ganske sjokkert. «Hva, har Andre blitt bonde»? En del forbinder nok meg med fine biler, eiendomsmegler og det livet der. Og ikke at jeg er en geitebonde i Gausdal som jakter på kjærligheten via TV, sier han til «God kveld Norge».

– Jeg har hatt fokus på å vise meg frem

André forteller at det spesielt var en episode som fikk han til å forstå at folk nå ser forandringen han har vært gjennom.

– Vi har noen venner fra kroa foreldrene mine driver på Ådnes. Jeg hadde ikke sett dem på lenge, og da de hadde sett det første programmet fra «Jakten på kjærligheten» på TV kom det en hilsen. De sa at «nå har André endelig skjønt det. Nå har han blitt voksen og lyset har endelig gått opp», sier han og legger til:

– Det er nok en del som tenker sånn. De tenker at jeg har vært litt egoistisk og hatt fokus på å vise meg frem. Men nå er fokus å få andre frem, uten å realisere meg selv, sier André, som har delt omsorg for sine to små barn.