Kriss Tømmerbakke
Kriss Tømmerbakke

Halvnaken Kriss: – Det er ganske harry

Krevde at bar overkropp-klippet skulle redigeres ned.

Rap-duoen «Erik og Kriss» er tilbake med låten «Lighter». Bærumsgutta har hatt en lang pause fra rampelyset, men ruster nå opp til plateslipp og deltakelse i TV 2-programmet «Det store korslaget» i januar neste år.

Og i den nye videoen til «Lighter» kaster Kristoffer Tømmerbakke klærne.

Fornøyd at bar overkropp-klippet ble kortet ned

Men da han fikk se det selv, ville han at strekket der han står i bar overkropp skulle redigeres ned.

– Etter klage fra meg som ble det «baris»-klippet redigert kortere og kortere. Det startet vel med nesten halve verset, men så klippet vi det ned, for jeg syens det var mer spennende med bare et lite blikk. Det må ikke bikke over til å bli harry, selv om det er ganske harry. Jeg er ganske fornøyd med at jeg ikke dro i land halve låten i bar overkropp, gliser Kriss til «God kveld Norge».

Derfor kastet han klærne

Makker Erik poengterer grunnen til at Kriss valgte å kaste klærne.

– Det er ikke et poeng i den videoen at Kriss ikke har på seg klær på overkroppen. Det er bare for å poengtere en tekstlinje som er veldig kort. Og denne videoen her hadde vi lyst til å gjøre sykt harry, så da var det gøy, sier han.

– Det har noe med teksten å gjøre: «Vi gjør ting hvor man ikke trenger klær og sånn». Da var det jeg som måtte ofre meg, sier Kriss.

– Hittil har jeg bare fått mye skryt

Og rapperen har fått tilbakemeldinger på at han for første gang står i bar overkropp på en musikkvideo.

– Hittil har jeg bare fått mye skryt. Ikke kroppslig skryt, men for at vi tør å dra strikken litt lenger. Vi er opptatt av at vi skal være ydmyke, jordnære, beskjedne og sånne ting som man i utgangspunktet er som person. Men det er lov å leke popstjerne i sin egen video. Det er vi som betaler for den, sier Kriss.

– Formatet har man sett en million ganger i USA, men i Norge er det ikke lov å være så fet. Det skal være mer som at den skal ha følelsen av å være filmet på bakrommet, at den ikke har kostet noe og den derre «unnskyld at jeg filmet»-holdningen, sier Erik.

Og Kriss innrømmer at han er opptatt av å holde seg i form.

– Jeg trener mye og er glad i det. jeg trente mer styrke før, nå er det mer løping og fotball. Men du er flinkere til det på vinteren og våren, for da vet du at sommeren kommer og trener som en gærning til det. Men så blir sommeren veldig mye grillmat, øl og festing. Så egentlig burde videoen vært skutt før sommeren, da følte jeg at jeg var i bedre form.