åge fokus (Foto: Bratthammar/)
åge fokus (Foto: Bratthammar/)

Tok med frierne på luksussuite til 20 000

Selv glemte Jakten-bonden å pakke pysjamas.

I kveldens «Jakten på kjærligheten» kan du følge Åge André og de gjenværende frierne hans i løpet av noen intense aktivitetsdager i Trysil. Etter en lang dag ute i naturen får den kristne bonden ta med seg jentene på en unik luksusdate i Trysils lekreste toppsuite. I høysesongen koster den romslige hotellsuiten på Radisson Blu

sas (Foto: Næss/)
sas (Foto: Næss/)
20 000 kroner per døgn. Åge André ser frem til å overraske jentene med et stevnemøte i sus og dus:

– Nå skal vi opp i hotellsuiten og lage mat og slappe av litt. Det skal bli spennende å se hvordan jentene reagerer på å få det «lille rommet» der oppe, spøker bonden.

Les også: Vinn kjærlighetshelg der Jakten er spilt inn

– Dette er en spesiell, en gang i livet, mulighet. Jeg hadde aldri fått sjansen til å gjøre noe slikt hvis jeg ikke hadde vært med i «Jakten», mener Åge André, og rødmer lett på spørsmål om han planlegger pysjamasparty med frierne.

åge jentene (Foto: Næss/)
åge jentene (Foto: Næss/)

– Jeg har i allefall ikke med pysjamas!, storflirer Åge, og blir flau.

Det kan godt hende at vi tar en felles aftenbønn. Isteden forteller han at han gleder seg til å bruke kvelden til å bli bedre kjent med jentene. – Etter speeddate i sju minutter blir en ikke veldig godt kjent, så det skal bli deilig å få en bekreftelse på at det er de rette jeg har fått med videre, sier han og utelukker ikke en felles aftenbønn. – Det kan godt hende at det blir det. Jeg ber hver kveld, og har merka at det har vært til hjelp i de avgjørelsene jeg har måttet ta. Det har vært en ekstra trygghet i denne settingen. Så det kan godt hende at vi tar en felles aftenbønn, avslutter Åge André og spaserer bort til frierne sine.

Les også: Jakten-bøndene: – Her finner vi en kjæreste

Se luksusdaten i kveldens Jakten på kjærligheten på TV 2 klokken 20.00