BLODIG HELG: Karachi, Pakistans økonomiske hovedstad, har vært utsatt for en rekke blodige i forbindelse med helgens valg. Her blir en person som ble rammet av voldshandlingene fraktet til sykehus. 
 (Foto: REUTERS/MAJID HUSSAIN)
BLODIG HELG: Karachi, Pakistans økonomiske hovedstad, har vært utsatt for en rekke blodige i forbindelse med helgens valg. Her blir en person som ble rammet av voldshandlingene fraktet til sykehus. (Foto: REUTERS/MAJID HUSSAIN)

Nytt blodbad i Karachi

Minst 29 mennesker har blitt drept i Pakistans største by, Karachi, under suppleringsvalg for å erstatte en myrdet parlamentariker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Myndighetene omtaler skyteepisodene lørdag og søndag som målrettede. De skjedde vest og sør i havnebyen, som er Pakistans økonomiske hovedstad.

Målbevisst angrep

Grupper av væpnede menn gikk til angrep på folk fra spesielle etniske og politiske grupper, ifølge helseminister i Sindh-provinsen, Mohammad Saghir.

Et av angrepene var rettet mot en passasjerbuss utenfor Karachi.

Sammenstøt

40 mennesker ble såret i angrepene, som er de siste i en rekke slike angrep i Karachi, Pakistans økonomiske hovedstad.

Tross stort sikkerhetsoppbud i byen, brøt det ut sammenstøt mellom tilhengere av ulike partier og det ble satt fyr på biler og busser, skriver BBC. (©NTB)