KNUSTE VINDUET: Politiets teknikere undersøker vinduet hvor noen tok seg inn  og påførte beboeren kritiske skader natt til lørdag. (Foto: Morten Holm / SCANPIX/SCANPIX)
KNUSTE VINDUET: Politiets teknikere undersøker vinduet hvor noen tok seg inn og påførte beboeren kritiske skader natt til lørdag. (Foto: Morten Holm / SCANPIX/SCANPIX)

Innrømmer å ha slått 22-åring som døde i Aurskog

22-åringen som ble funnet livløs i en leilighet i Aurskog i Akershus, døde lørdag kveld av skadene. En 21-åring har i avhør innrømmet å ha slått 22-åringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet ble varslet om saken klokken 1.45 natt til lørdag.

Den 22-årige mannen, som ble fraktet til Oslo universitetssykehus – Ullevål, døde lørdag kveld, bekrefter jourhavende jurist i Romerike politidistrikt, politiadvokat Bjørn Arne Tronier, overfor NTB.

– Den døde er ikke obdusert, så vi kan ikke si noe om hvorfor han døde, sier politiadvokaten.

Den 21-årige mannen ble pågrepet på stedet og er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Han ble avhørt lørdag og skal avhøres videre søndag.

– Vi er ikke i tvil om at vi har tatt riktig mann. Men han har i avhør ikke ønsket å ta stilling til spørsmålet om straffskyld, sier Tronier.

Den siktede mannen innrømmet å ha vært til stede i leiligheten.

– Han erkjenner å ha vært der og å ha slått, opplyser advokat Sverre Næss, som har bistått 21-åringen under avhørene, til VG Nett. Mannen har fått oppnevnt advokat Gunhild Lærum som forsvarer. (©NTB)