Det var Stine Buer og Tom Erik Nilsen som måtte takke for seg denne lørdagen. (Foto: Thomas Reisæter)
Det var Stine Buer og Tom Erik Nilsen som måtte takke for seg denne lørdagen. (Foto: Thomas Reisæter)

- Skjønte at jeg kom til å ryke

Stine Buer ute av «Skal vi danse».

Det var Stine Buer og Håvard Lilleheie som møttes i danseduellen i kveldens «Skal vi danse». Og etter sesongens tøffeste program hittil var det Stine Buer (39) som til slutt røk ut av konkurransen.

- Jeg har det bra, dette er sånn det er. Noen må ut, og i dag var det oss, sier Buer til tv2underholdning.no.

Send inn dine spørsmål til Stine Buer!

- Skjønte det

39-åringen tar utstemmingen med knusende ro, og sier at hun hadde det på følelsen allerede før danseduellen mot Lilleheie var igang.

- Allerede da de sa at jeg havnet i duell mot Håvard, skjønte jeg at jeg kom til å ryke. Han danset en samba, og det synes jeg selv er en veldig morsom dans å se på, så jeg skjønner at folk stemte på han. Han er en tøffing, mener Buer.

Se alle bildene fra kveldens program!

- Skal bli deilig å slippe stresset

Programlederen og komikeren forteller at hun har hatt det gøy i de ni ukene hun har danset med partner Tom-Erik Nilsen, men tror det skal bli godt å slippe intense treninger hver dag.

- Det skal bli deilig å slippe dette stresset som følge med konkurransen. Jeg har hatt det morsomt, men det har vært veldig slitsomt også, sier hun.

- Dessuten har jeg lært veldig mye av å være med i «Skal vi danse», men det viktigste har kanskje vært det å kunne takle press, fortsetter Buer.

Les også: Cecilie Skog danset med brukne ribbein

Barn og jobb framover

Selv om dansetreningene nå tar slutt, betyr det ikke at NRK-personligheten er tom for ting å gjøre.

- Jeg har på en måte satt livet på vent, så skal jeg tilbake til å jobbe, tilbake til livet i NRK, og så skal jeg selvfølgelig tilbringe tid med barna, avslutter Buer.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettsider.