redaksjonelt Broom festival
redaksjonelt Broom festival

- I går braket det løs!

Velkommen til Broom-festivalen: Her er alt du trenger å vite.

Nå går den aller første Broom-festivalen av stabelen. Og målsettingen er klar: Dette skal bli høstens høydepunkt for alle store og små bilinteresserte!

– Dette har lenge vært en liten drøm for meg. Broom skal ikke "bare" være TV og nett. Vi skal også lage en festival som virkelig utstråler det Broom står for: Glede, entusiasme og opplevelser, sier Jan Erik Larssen.

Kjøpe billett? Det kan du gjøre her:

Brikkene faller på plass

Han får du selvfølgelig møte til fulle på festivalen: Både på hans eget sceneshow sammen med makker Tommy Rustad – og garantert ruslende rundt på de ulike standene!

Festivalsjef Helen Thorgersen har jobbet dag og natt lenge nå – og kan fortelle at de fleste brikkene begynner å falle på plass:

Hele familien

– Vi har satt sammen et program som skal inneholde mye – for alle. Enten man bare har lyst til å rusle rundt og se på kjøretøyer i alle kategorier, se spektakulære oppvisninger – eller virkelig utfordre seg selv.

– Vi legger også vekt på mange opplevelser for barna. Her blir det blant annet egen barnehall og ATV-kjøring for barn. Målet er at man skal kunne ta med seg hele familien og ha en kjempefin dag på Broom-festivalen, forteller Helen og legger til:

- Høsten er jo tiden for å kjøpe ny bil. Og på Broom-festivalen har man muligheten til å kjøpe helt unike Broom Editon-utgaver av en rekke bilmodeller. Her kan man gjøre et skikkelig kupp.

Her er programmet:

program-lørdag
program-lørdag

Broomfestivalen_søndag
Broomfestivalen_søndag

LES OGSÅ: Velkommen til Broom-festivalen