CecilieSkogreax
CecilieSkogreax

– Cecilie har en guts av en annen verden

Cecilie Skog blir rost opp i skyene etter ribbeinsbrudd.

Etter forrige lørdags «Skal vi danse», ble det kjent at Cecilie Skog hadde skadet seg på trening, og fått brist i to ribbein.

Nå viser det seg at det var snakk om brudd i ribbeinene, og at hun derfor står i fare for å måtte forlate konkurransen.

Les mer: Cecilie Skog kan være ute av «Skal vi danse»

Flere av hennes konkurrenter i danseprogrammet skryter nå av fjellklatreren, som trosset smertene forrige lørdag.

Fighter

– Dette viser hvilken fighter hun er, og jeg tar av meg hatten for henne. Dette viser at hun er utrolig sterk psykisk, sier dansekonkurrent Tommy Fredvang til «God kveld Norge».

Han mener Skog viste karakter forrige lørdag ved å tie om skaden til etter hun hadde danset.

– Hun er ikke ute etter folkets sympati. Hun tiet om skaden og smertene, og ga heller alt på dansegulvet. Jeg håper virkelig det går bra med henne, for det hadde vært utrolig trist om hun måtte gi seg på grunn av skaden, sier Fredvang til «God Kveld Norge».

Håvard Lilleheie skryter også av sin skadde dansekonkurrent.

– Cecilie er et genuint godt menneske, og jeg ville henne alt godt. Hun må ha en høyere smerteterskel enn de fleste siden hun klarer å blokkere ut smertene. Det er helt rått, sier Lilleheie til «God Kveld Norge».

– Et smerthelvete

Skog og hennes partner, Tobias Karlsson måtte tåle kritikk fra dommerpanelet etter forrige ukes tango.

– Jeg likte godt begynnelsen, men etterhvert ble det dårligere og dårligere. Du hadde ikke rett fotarbeide. Jeg likte stilen og looken, men grunnarbeidet var ikke godt nok, sa dommer Tor Fløysvik etter dansen.

Etter at det ble kjent at Skog var skadet under dansen, har Fløysvik fått et annet syn på fremføringen.

– Jeg har aldri opplevd at noen har danset med ribbeinsbrudd, så jeg er veldig imponert over det hun leverte forrige lørdag. Hun har en guts av en annen verden, sier han til «God Kveld Norge».

Nå håper han at Cecilie klarer å gjennomfører den planlagte sambaen i lørdagens «Skal vi danse».

– Brukne ribbein må være et smertehelvete i samba. Jeg tror hun trosser smertene og danser på lørdag. Hun virker innstilt på å få dette til, og Cecilie har nok tatt større utfordringer enn dette på strak arm før, sier dansedommeren.