DATE TV:Sigrid Bonde Tusvik dater seg gjennom NRK3 høsten
DATE TV:Sigrid Bonde Tusvik dater seg gjennom NRK3 høsten

– Det har blitt en del tilfeldig sex

Sigrid Bonde Tusvik: – Jeg er så innmari dårlig til å si nei.

Sigrid Bonde Tusvik røper at det har blitt en del tilfeldig sex.

– Ja, det har blitt en del av det. One-nightstands gjør meg ingenting. Men det gir meg i grunnen heller ingenting. Jeg er bare så innmari dårlig til å si nei til folk, uttaler Tusvik til Dagbladet.

Forebygger blærekatarr

Hun er for tiden aktuell med programmet «Sigrid søker kjæreste». Det var i serien hun delte hvorfor hun spiser store mengder tranebær på frokostgrøten - det forebygger blærekatarr ved tilfeldig sex.

Lei av å være singel

Men Sigrid håper at kjærlighetsjakten ender med den store kjærligheten. Hun synes nemlig ikke det er noe bra å være singel.

– Nå kommer folk bort til meg på gata og takker meg for at jeg viser frem hvordan det faktisk er uten kjæreste. Og det er bare derfor jeg har laget dette programmet: Fordi jeg er så lei av datingprogrammer og «Paradise Hotel» der budskapet er at det er kult å være singel. Det er ikke kult å være singel. Jeg har vært det i tre og et halvt år, og det har ikke vært en eneste fredag ettermiddag jeg ikke har tenkt at «nå må jeg få meg kjæreste», sier komikeren til Dagbladet Fredag.

Bitter etter brudd

Sigrids forrige forhold var med komiker Henrik Thodesen fra «Torsdag kveld fra Nydalen».

– Henrik og jeg har en deal om at vi ikke snakker om det. Sikkert fordi jeg var veldig bitter, mens han kom seg fort videre. Jeg hadde kjærlighetssorg i to og et halvt år. Man blir forelsket i kjærlighetssorgen etter hvert. Den er tryggere enn å ha ingenting, har Sigrid tidligere uttalt i et intervju med Kamille.