DREPT: Evangelist Daniel Karlsen ble drept 28. september. Bildet er tatt på Beitostølen. (Foto: Evangeliesenteret/arkiv)
DREPT: Evangelist Daniel Karlsen ble drept 28. september. Bildet er tatt på Beitostølen. (Foto: Evangeliesenteret/arkiv)

Drapssiktet pastorsønn fengslet i fire nye uker

Den drapssiktede sønnen (33) til pastor Daniel Karlsen ble torsdag varetektsfengslet i fire nye uker med brev- og besøksforbud.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder Vårt Land etter fengslingsmøtet torsdag. Pinsepredikanten Daniel Karlsen ble drept med kniv i det som er betegnet som en familietragedie i sitt hjem på Jessheim 28. september.

Les også: Sønnen fengslet for drapet på Daniel Karlsen

Sønnen er siktet

Karlsens sønn er siktet for drapet. Han har hele tiden hevdet at han handlet i nødverge, men Nedre Romerike tingrett festet ikke lit til mannens forklaring.

Påtalemyndigheten begrunnet ønsket om fortsatt varetektsfengsling for 33-åringen med fare for bevisforspillelse. Den siktedes forsvarer er ikke enig i vurderingen.

Forsvareren uenig

- Vi er skuffet over denne avgjørelsen. Etter vår mening er det ingen fare for bevisforspillelse, sier advokat Jørund Lægland til Vårt Land.

Ifølge sønnens forklaring skal en diskusjon om salg av aksjer i Kina ha vært en utløsende årsak til krangelen som endte med Daniel Karlsens død. (©NTB)