Her får Yonni Barrios velkomstkysset av elskerinnen Susana like etter at han kom til overflaten. (Foto: APTN)
Her får Yonni Barrios velkomstkysset av elskerinnen Susana like etter at han kom til overflaten. (Foto: APTN)

Rundbrenneren Yonni (50) omfavnet av elskerinnen

Mens kona satt hjemme, kastet elskerinnen seg rundt halsen på rundbrenneren Yonni da han endelig kom opp fra gruvemarerittet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barrios ble den 21. av gruvearbeiderne som heises ut av dypet. Mens han har kjempet for livet under bakken, har det samtidig utspilt seg et trekantdrama 625 meter over hodet på ham:

Barrios´ kone Marta Salinas fikk sjokk da en ukjent kvinne ropte ut navnet til ektemannen. Det viste seg å være en kvinne ved navn Susana Valenzuela, Barrios´ elskerinne gjennom fem år, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

TREKANTDRAMA: Yonni Barrios omtales som en av heltene i gruven. Men utenfor gruven utarter det seg et trekantdrama.  (Foto: SCANPIX)
TREKANTDRAMA: Yonni Barrios omtales som en av heltene i gruven. Men utenfor gruven utarter det seg et trekantdrama. (Foto: SCANPIX)
Da Yonni kom til overflaten ved 21.30-tiden norsk tid, var det Valenzuela som ventet ham. Hun omfavnet ham og ga ham deretter et kyss midt på munnen.

SE OVERSIKT: Dette er de 33 gruvearbeiderne

– Jeg har anstendighet

Kona Marta Salinas sa opprinnelig at hun stod fast ved sin ektemanns side, men nå har hun ombestemt seg: Barrios, som fikk lov å ha tre av sine pårørende ventende ved sjakten var nemlig ikke snauere enn at han inviterte både kona og elskerinnen!

Se video av Yonnis retur til dagslyset:

– Han ba meg om å komme, men det viser seg at han også inviterte den andre kvinnen. Jeg har anstendighet, og dette er veldig enkelt. Det er enten henne eller meg, sier Marta Salinas ifølge ABC News.

MINUTT FOR MINUTT: Følg redningsarbeidet direkte

Betegnet som helt

Elskerinnen har heller ikke tenkt til å bakke ut av respekt for kona:

– Vi er veldig forelsket. Jeg kommer til å vente på ham, sier elskerinnen ifølge The Sun.

Barrios er betegnet som en av heltene blant gruvearbiderne. Med gode førstehjelpskunnskaper har han tatt seg av de andre i gruven. Det er han som har gitt alle kollegene, inkludert seg selv, vaksiner mot influensa og lungebetennelse.