Kari Jaquesson sier det aldri er negativt med bevegelse.
Kari Jaquesson sier det aldri er negativt med bevegelse.

Kari Jaquesson raser mot VG

– Det er jo jævlig irriterende å bli sitert på noe jeg ikke har sagt.

Kari Jaquessons utspill i tirsdagens VG om at latskap er årsaken til fedme, har vakt sterke reaksjoner i kjendisnorge.

Nå slår treningsguru Jaquesson tilbake mot utspillet, hun kjenner seg nemlig ikke igjen i det hun selv skal ha sagt i VG.

Feilsitert

Tirsdag hadde VG et stort oppslag hvor Jaquesson sa at feite mennesker er og late – og ikke syke. Nå slår hun tilbake mot avisen.

– Det er jo jævlig irriterende å bli sitert på noe jeg ikke har sagt. Jeg står inne for alt som står i avisen, men ikke det som er blåst opp på forsiden. Inne i avisen blir jeg spurt om vi mennesker er late, og da svarer jeg bekreftende på dette - alle pattedyr er det, inkludert meg selv, sier hun til «God kveld Norge».

Jaquesson har fått mange reaksjoner etter utspillet hun nå hevder hun ikke har sagt.

– Enkelte har gitt utrykk for at de har blitt såret, mens andre er enige i utspillet. Det er jo egentlig dumt, siden dette ikke er noe jeg har sagt, sier hun før hun fortsetter:

– Jeg har vært i media i snart 20 år, kjenner dere meg ikke bedre enn som så folkens?

kari-jaq
kari-jaq

Beklagelse

Treningsguru Jaquesson er alltid nøye på sjekke sitatene etter hun har blitt intervjuet, også i denne saken med VG. Hun skal nå ha mottat en beklagelse fra avisen.

–Det er litt dårlig gjort å skrive dette som jeg ikke har sagt, men skjønner jo at de vet at sånne overskrifter selger flere aviser, og jeg har fått en beklagelse fra VG, sier hun og legger til:

– Jeg har vært i gamet lenge, vet hvordan det funker. Noen ser bare forsiden og konkluderer uten å se hva som står inni avisen. Tar man seg tid til å lese hele innlegget er jo det bra om man skal uttale seg om saken, sier hun til «God kveld Norge».

Følger opp

Redaksjonssjef i VG Rolf Sønstelie, bekrefter overfor «God kveld Norge» at Jaquesson har vært i kontakt med avisen.

– Vi har ikke beklaget dette, men hun hadde et ønske om å få presisere hva som er viktig i saken, og da følger vi det opp i dagens VG, hvor hun presiserer hva hun har sagt, sier han.

– Vil binde fast VGs forsideteam

På sin åpne profil på nettsteder Facebook skriver Jaquesson følgende onsdag morgen:

– Har hatt fantasier om å binde fast VG's forsideteam og kile dem under føttene til de trygler om nåde - Kjedelig å bruke så mye krefter på noe man IKKE har sagt!