skavlan til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
skavlan til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Skavlan ønsker seg barn

Vil snart ha barn med Maria Bonnevie.

I dag nyter Fredrik Skavlan livet som en hyllet programleder i Norge og Sverige. Men snart vil han ha barn med Maria Bonnevie , skriver Expressen.

Komfortabelt liv

Fredrik som har tre barn fra tidligere ekteskap (20, 18 og 14 år gamle), sier at han lengter etter barn med samboeren, Maria Bonnevie (37).

– Det er Maria som avgjør. Jeg tror hun funderer på det her, men det er vanskelig å bestemme når. I min alder bruker man livet sitt til og gjøre det enda mer komfortabelt. Man skal spille mye golf, drikke dyre viner og reise overalt. Da synes jeg heller det er bedre å bli pappa igjen, sier Skavlan til Expressen.

Svigermors drøm

Skavlan har drøyt 2,5 millioner seere til hvert program. Han er ikke bare en dyktig programleder, men også en svigermors drøm.

– Jeg tror at jeg har hatt glede av å ikke være så påfallende pen, heller at jeg ser vanlig ut, som «the boy next door», sier han til Expressen.

Haster

Fredrik Skavlan innser at han i en alder av 44 år, og med en 20 år gammel sønn, så haster det med familieforøkelsen.

- Jag har sagt til Maria at skal vi ha barn, da får det bli snart, slik at jeg ikke behøver å gå med barnevogn sammen med min egen sønn, avslutter Skavlan til Expressen.