Betty Ford klinikken : For noen uker siden la Lindsay Lohan seg frivillig inn på den berømte Betty Ford klinikken i Sør California.  På bildet antas det at hun er på vei dit. (Foto: Black Sheep, © ep)
Betty Ford klinikken : For noen uker siden la Lindsay Lohan seg frivillig inn på den berømte Betty Ford klinikken i Sør California. På bildet antas det at hun er på vei dit. (Foto: Black Sheep, © ep)

Lindsay Lohan kjemper for livet

Har lagt seg frivillig inn på Betty Ford-klinikken.

Lindsay Lohan forsøker å ta makten over sitt eget liv. Hun har prøvd før, men denne gangen er det alvor, skriver Aftonbladet.

Stjerne-klinikk

For noen uker siden la Lindsay Lohan seg frivillig inn på den berømte Betty Ford klinikken i Sør-California hvor man får hjelp med narkotika og alkoholproblemer. Klinikken er kjent for å hjelpe mange stjerner som, Elizabeth Taylor, Chevy Chase, Johnny Cash, Kelsey Grammar, David Hasselhoff, Liza Minneli, Ozzy Osbourne og Anna Nicole Smith. En måneds opphold på klinikken koster 180.000 kroner, og Lindsay forventes å oppholde seg der frem til 22. oktober. Da må hun returnere til domstolen, til nye forhandlinger.

Misbruk

Domstolen skal 22. oktober avgjøre hvorvidt Lindsay Lohan brøt mot sin dom, da hun testet positivt på en narkotest i midten av september.

– Misbruk er en sykdom som dessverre ikke forsvinner over natten. Jeg arbeider hardt med å finne roen og jeg tar positive skritt fram mot det målet for hver dag som går, har Lindsay skrivd på twitter