Videre i X Factor : Ole Gustav Johnsen ble holdt på pinebenken i fredagens X Factor og ble stående blandt de tre siste deltagerne.  Men frolendingen slapp å synge i omkamp og er med videre. (Foto: Audun Braastad 5021, © ps)
Videre i X Factor : Ole Gustav Johnsen ble holdt på pinebenken i fredagens X Factor og ble stående blandt de tre siste deltagerne. Men frolendingen slapp å synge i omkamp og er med videre. (Foto: Audun Braastad 5021, © ps)

Her viser X Factor-Ole Gustav et annet talent

Snakker engelsk flytende med fantastisk akksent.

Ole Gustav Johnsen (29) ble holdt på pinebenken i gårsdagens første X Factor finale og ble stående blandt de tre siste i utstemmingen. Han kom allikevel videre og jubler for avansement.

Skryt av Bettan

– Jeg elsker deg, sa mentor Bettan til Ole Gustav i går og Frolendingen strålte etter å ha sunget Michael Bubles «Haven't Met You Yet».

Etter opptredenen var Ole-Gustav fornøyd, men innrømmet at han hadde vært spent før han gikk på scenen i sin første X Factor finale.

– De andre var så flinke. Jeg velger å tenke positivt og håper at seerne vil ha meg videre, sier han til VG Nett.

«Queens english»

Ole Gustav Johnsen kan mer enn å synge. Han har startet med kappgang, er glad i å fotografere og snakker engelsk på en helt spesiell måte. Etter å ha sett på den engelske versjonen av X-factor og science fiction serien «Stargate» har han plukket opp den såkallte «Queen's English» akksenten på en herlig måte.

– Hvor lærte du denne fantastiske akksenten ?

– Jeg vet ikke helt, ved å se på tv. Jeg har sett på X Factor, «Stargate» og mange andre engelske tv-serier, sier Ole Gustav til God Kveld Norge.