2 Elements (Foto: TV 2/)
2 Elements (Foto: TV 2/)

2 Elements ute av X Factor

– Det er veldig trist, vi hadde jo veldig lyst til å følge med videre. SE VIDEO!

2 Elements ble de første av finalistene som måtte forlate «X Factor» etter å ha sunget duell mot Hans Bollandsås under årets første livesending.

Les mer om 2 Elements her!

Gruppa – som på bootcamp ble satt sammen av to separate grupper til én – beskriver det som overraskende at de er ute av sangkonkurransen.

– Jeg har det helt greit nå. Men jeg forstår ikke avgjørelsen! Jeg mener vi ikke fortjente å gå ut i forhold til stigningskurven vi har hatt, og så mener jeg at vi har levert et av de beste showene. Jeg lurer veldig på hvordan de kom til denne avgjørelsen, sier Kimhye.

Både Jan Fredrik Karlsen og Klaus Sonstad ville ha 2 Elements videre i konkurransen, mens Elisabeth Andreassen og Marion Ravn valgte Hans. Derfor ble det fullt og helt seerne som bestemte utfallet, slik det gjøres når dommerne er uenig.

– Veldig trist

– Det er litt trist, det kom litt overraskende på oss. Men det har vært gøy så lenge det varte! Det var kjipt da dommerne sa at vi var ute, men vi får bare ta det som det er, sier Julie.

– Vi har ikke helt rukket å smake på følelsen at vi er ute ennå. Nå får vi bare ta det som det kommer, vi kommer til å fortsette å jobbe med musikk, sier Mikael.

– Det er veldig trist, vi hadde jo veldig lyst til å følge med videre. Dette er en super gjeng! Nå får vi bare ta med oss det vi har lært, sier Marius.

Besøk «X Factor»-deltakernes blogger!

Neste fredag skal enda en deltaker sendes hjem. I finalen i desember skal tre deltakere kjempe om seieren.

Les mer om «X Factor» her!