kevindavies
kevindavies

Han er Capellos nye Heskey

Kevin Davies (33) var romkamerat med Emile Heskey på U21-landslaget. Nå som Heskey har trukket seg fra landslaget er det han som blir Fabio Capellos muskelmann.

33 år gammel er Kevin Davies for første gang tatt ut i den engelske landslagstroppen.

- Alderen bekymrer meg ikke. Jeg føler meg så bra som noen gang, i alle fall siden jeg kom til Bolton. Jeg har hatt en god oppkjøring, og jeg nyter fotball like mye som noen gang. Jeg håper jeg kan sette spor etter meg, og forhåpentligvis spille en rolle tirsdag kveld, sier Davies.

Se intervju i videovinduet over!

Utskjelte Emile Heskey trakk seg fra landslaget etter VM i Sør-Afrika, og Bolton-spissen blir gjerne sammenlignet med ham.

- Jeg har blitt sammenlignet med ham helt siden vi spilte på U21-landslaget sammen. Vi var romkamerater, og jeg mener vi har mange likheter i måten vi spiller på. Dessverre for meg er det han som har spilt for England i alle disse årene, og jeg mener han har gjort en god jobb, sier Davies.

Han ga aldri opp drømmen om A-landslagsspill for England.

- Du gir aldri opp, og har alltid et håp i bakhodet. Jeg er storfornøyd med denne sjansen. Som sagt, jeg må forsøke å gjøre et inntrykk på trening, og forhåpentligvis spiller jeg en rolle på tirsdag.