Jan Thomas Høstlansering (Foto: Eirik Helland Urke/Stella Pictures)
Jan Thomas Høstlansering (Foto: Eirik Helland Urke/Stella Pictures)

Jan Thomas angrer ikke på stereoidebruken

La på seg 30 kilo på ett år.

Jan Thomas avslører i sin nye biografi at han har brukt anabole steroider. Det er et valg han står for i dag.

– Jeg angrer overhodet ikke. Det er en liten bit av puslespillet som har gjort sitt til at jeg har blitt den jeg er, forteller han «God kveld Norge»

Og:

– Man kan heller ikke bruke tid på å gå rundt og angre på ting man har gjort.

Viktig med åpenhet

TV-profilen har valgt å snakke åpent om sitt forhold til anabole steroider.

– Dette er et tema som jeg har valgt å snakke åpent om, fordi det er noe veldig mange unge mennesker, og voksne for den saks skyld, benytter seg av. Og det er ikke så mye informasjon om det.

Snart biografi

Han ønsker likevel å spare noen av detaljene til boken, «My way», kommer ut.

– Jeg har brukt en god del sider i boken min på å snakke om dette, så jeg har lyst til å holde igjen litt. Hvorfor, hvordan, hvor mye og hva mitt personlige forhold til det var, det har jeg lyst til å vente med å snakke om til boken kommer.

Anbefales ikke

Jan Thomas gikk kraftig opp i vekt da han brukte steroidene.

– Jeg la på meg 25-30 kilo på ett år. Det er veldig mye, men jeg gjorde det under legeoppsyn. Jeg ble passet på, og kroppen min ble passet på. Men det er overhodet ikke noe jeg står og anbefaler i dag.

En erfaring rikere

– Hadde jeg hatt den informasjonen jeg har i dag, så hadde jeg kanskje ikke tatt de samme valgene. Men der og da gjorde jeg det beste jeg kunne med den informasjonen jeg hadde, understreker stylisten.

– Jeg er glad jeg har gjort dette, for det har gjort meg en erfaring rikere, men dette er veldig, veldig mange år siden, avslutter han.