jakten jostein
jakten jostein

Derfor løy hun til Jakten-Jostein

– Han kom veldig nær meg, og måtte stå bak og hjelpe, sier frieren.

I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» tok bonden Jostein Sundby med seg frierne sine ut for å spille golf.

Og kampen om å vinne Josteins oppmerksomhet begynner allerede å tilspisse seg blant jentene han har valgt med seg fra speeddaten.

Kari-Grønvold
Kari-Grønvold

– Jeg klarte å lure han

Da de fem frierne og Jostein dro på golfbanen, bestemte Kari Grønvold seg for å lyve for blåbærbonden - slik at hun skulle få bedre kontakt med han.

– Jeg gjorde meg veldig hjelpeløs, og latet som jeg ikke engang visste hvor polettene skulle puttes inn for å få ut ballene. Jeg slo så grasspruten sto, og latet som jeg ikke hadde peiling. Og dette beit jo Jostein på med en gang. Så da klarte jeg å lure han, sier Kari til «God kveld Norge».

Fikk hjelp med køllesvingen

For Jostein hjalp Kari så godt han kunne på goldbanen. Og høydepunktet for Grønvold var da bonden stilte seg bak henne for å lære henne rett køllesving.

– Jeg gjorde meg veldig hjelpeløs, og sa at jeg jeg ikke fikk til å holde kølla. Han kom veldig nært, og måtte stå bak meg og hjelpe meg. Jeg oppnådde det jeg ville, sier Kari fornøyd.

Nervøs speeddate

Kari synes det var godt å få tid emd Jostein etter speeddaten. For der følte hun at det ikke gikk så bra.

– Jeg var så nervøs på speeddaten at jeg ikke fikk sagt noen ting nesten, og slik er jeg jo egentlig ikke. På golfen etter speeddaten følte jeg det gikk bedre. Da ble det egentlig bare moro. Jeg er litt sånn at blir det kjedelig må jeg bare finne på noe, sier hun og legger til:

– Det kan nesten bli for mye av det gode av og til.