Støtter Tiger : Boris Becker synes det er leit at pressen kapper hodet av idrettsmenn, som dummer seg litt ut.
Støtter Tiger : Boris Becker synes det er leit at pressen kapper hodet av idrettsmenn, som dummer seg litt ut.

Becker forsvarer Woods' utroskap

– Han har ikke drept noen...

Tennistjernen Bori Becker tok Wimbledon med storm i 1985, og ble som 17 åring den yngste vinneren av den prestisjefyllte tennisturneringen.

Etter karrieren hopet problemene seg opp for Becker, som kjenner seg litt igjen med hensyn til Tiger Woods og utroskapsskandalen.

Dårlig omtale

Beckers problemer startet da han møtte den russiske modellen Angela Ermkova i på et hotel i London.

Etter fem hete sekunder ble datteren Anna unnfanget, og Becker benektet farskapet - men etter å ha sett bilder av den søte jenta, var det liten tvil om hvem faren var.

Han ble utsatt for et enormt press i engelsk presse.

anna til nett (Foto: NEWPRESSPHOTO/EMMEVI, © TS)
anna til nett (Foto: NEWPRESSPHOTO/EMMEVI, © TS)
– Jeg var et offer i den engelske pressen, etter hva som nå skjedde meg. Det er en del av å være kjendis, så jeg tar det med en form for humor, og jeg har gitt dem mange gode historier og kan ikke klandre pressen, heller meg selv, sier Becker til God Kveld Norge.

Føler med Tiger

Boris Becker er nå lykkelig gift med den nederlandske modellen Lilly Kerssenberg, som han har en sønn med.

I tillegg har han tre barn fra to tidligere forhold. Han sammenligner seg ikke med Tiger Woods når det gjelder utroskap, men sympatiserer med golfspilleren og hans eskapader.

– Jeg synes alltid synd på idrettsfolk som har vært god i sin sport og som graves ned i dritten av pressen, etter at de har gjort noen feil i livet. Slike personer forsvarer jeg, og spesielt Tiger Woods. Han er ingen ond mann, og har ikke drept noen. Jeg har selv vært i en lignende situasjon, uten å sammenligne, men det er er derfor jeg er litt sensitiv på dette, avslutter Becker overfor «God Kveld Norge».