Roy Hodgson (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Roy Hodgson (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Hodgson vil på storhandel i januar

Roy Hodgson håper salget av klubben går i orden, for han er klar på at Liverpool må hente inn kvalitetsspillere.

Roy Hodgson innrømmer at Liverpool-troppen er for svak og at han trenger forsterkninger. Manageren håper på et stort innskudd på kontoen slik at han får handle fra øverste hylle i januar.

Hodgson håper og tror at salget av klubben går i orden og at New England Sports Ventures, med Boston Red Sox-eier John Henry i spissen, tar over på Anfield.

Salget avgjøres i retten
Budet er på rundt tre milliarder kroner, men de nåverende eierne Tom Hicks og George Gillett gjør alt de kan for å beholde kontrollen. Dermed må det hele avgjøres i retten.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Liverpool har sin dårligste sesongstart på 57 år med bare én seier på sju kamper. I 1953 endte det med nedrykk for den tradisjonsrike klubben, som bare står med seks poeng så langt denne sesongen.

- Vi vet hva vi må gjøre. Vi trenger nye spillere og da må vi få penger for vi er svake i enkelte posisjoner. Dette har vært tilfellet siden jeg kom til klubben og vi har ikke fått sjansen til å gjøre noe med det. Jeg ber fansen om tålmodighet og tillit, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

- Det er lenge igjen
Hodgson innrømmer at stallen ikke er sterk nok.

- Det er tydelig at vi må forsterke laget i noen posisjoner og vi trenger flere kvalitetsspillere. Jeg garanterer at vi ikke befinner oss i bunnstriden når sesongen nærmer seg slutten. Vi får ikke panikk og vet at det er lenge igjen. Noen gode resultater vil sørge for at vi klatrer til en bra posisjon.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!