Ansikt

Ansikt

behn_ansikt
behn_ansikt
Marianne fikk en myk makeup i beigetoner.

Makeup-krem: Bruk Miracletouch Foundation i farge 75 Golden for å jevne ut huden, og legg en lysreflekterende concealer under øynene og der det trengs, for eksempel Mastertouch Concealer i farge 306 Fair.

Rouge: Legg et solpudder under kinnbena for å fremheve konturene i ansiktet, for eksempel Bronzing Powder 02 Bronze. På toppen av kinnbena («eplet») legger du så en varmrosa eller ferskenfarget rouge, for eksempel Max Factor anbefaler Flawless Perfection Blush i 225 Chestnut.

Bryn: Brynene ble nappet i fasong og ble markert med en øyenbrynsblyant i farge Taupe.

Øyenskygger: Marianne fikk øyenskygge i brunt og beige. Begynn med Earth Spirits Eyeshadow i farge 101 Pale Pebble som base på hele øyelokket. Påfør deretter Earth Spirits Eyeshadow i farge 107 Burnt Bark.

Eyeliner: Legg en svart eller mørkegrå liner over øyet. Gå deretter over lineren med øyenskyggen med liten pensel, for at lineren skal feste seg og sitte bedre.

Mascara: Marianne hadde med sin egen volummascara fra Helena Rubenstein, i svart. Til slutt fikk hun punktvipper (falske vipper) på yttersiden av øyet for ekstra glamor.

Lepper: Marker leppekonturen med en lipliner. Bruk deretter en beige leppestift. Marianne brukte sin egen fra Shiseido.

All sminken, unntatt mascara og leppestift, er fra Max Factor.