Skogheim_sumo
Skogheim_sumo

– Det er avvæpnende å se kjendiser i pysjen

Kristin Skogheim flytter inn til Christer Falck i premieren av «Skogheim flytter inn».

I kveld er det endelig klart for premieren av «Skogheim flytter inn». Nå skal vi endelig bli kjent med kjendisene hvordan de er på hjemmebane.

Kristin Skogheim har nemlig pakket kofferten og flytter inn hos flere av våre aller mest profilerte kjendiser. I det aller første programmet flytter Kristin inn hos Christer Falck. Hun får seg mange overraskelser, hun har nemlig bildet av «riksklysa» Falck langt fremme i hukommelsen når hun drar til ham.

Les også: Se Christer Falcks maniske tannpuss

Les også: Skogheim flytter inn til kjendiser

Møter kjendisene hjemme på sokkelesten

Slik som Kristin møter kjendisene på hjemmebane har vi aldri sett før, og på denne måten har vi rett og slett aldri sett kjendisene før.

– Jeg tror det er avvæpnende at man får se kjendiser som Bettan i pysjen. Det å avvæpne kjendiser er det jeg har hatt lyst til å gjøre med programmet. Man har sett dem og de er liksom gjennomintervjua og man vet masse om dem, men det er annerledes å møte de hjemme på sokkelesten, sier Kristin Skogheim.

– Er det noe du har blitt overraska over?

– At Bjarne Brøndo har det pent og ryggig hjemme og ikke sånn harry, spøker Kristin.

– Kjendisene er som alle andre

Hun sier at kjendiser på hjemmebane stort sett er akkurat som mannen i gata.

– De er vel det at de egentlig er ganske vanlige og opptatt av ting om alle andre er opptatt av.

Sist vi så Kristin Skogheim på TV 2 ble vi kjent med hennes eget privatliv, og hvordan det var hjemme hos hennes småbarnfamilie.

– Dette er derfor noe helt annet enn det vi så forrige gang. Skogheim er et slags portrettprogram der jeg snakker med dem jeg er opptatt av.

Se «Skogheim flytter inn» på TV 2 torsdager klokken 20.00!

Se smakebiter her:

462496