Moa (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Moa (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

De norske spillerne håper på uavgjort i Porto

Med seier over Kypros vil Norge lede EM-kvalifiseringsgruppen sin suverent. Iallfall dersom Portugal og Danmark deler poengene fredag.

Se Portugal-Danmark på TV 2 SPORT fredag kl. 22.00

Norge har fått en drømmestart på EM-kvalifiseringen med seier over både Island og Portugal. Også Danmark står med full pott, men de har bare vært igjennom én kamp, hjemme mot Island. Fredag reiser de til et tøft bortemøte med portugisere som har skuffet så langt.

Les også: Bare seier er godt nok for Ronaldo

De norske spillerne er forsiktige med å nevne seg selv som gruppefavoritter, men de har gjort seg noen tanker om hva som vil være et godt «norsk» resultat i Portugal fredag.

- Jeg tror uavgjort er fint. Portugal er gode nok til å slå tilbake, og vi skal ikke håpe de tar for mange poeng, sa Rune Almenning Jarstein til NTB.

Mohammed «Moa» Abdellaoue er ikke så opptatt av gruppetabellen, men han er enig med lagkameraten i at uavgjort trolig vil være greit for Norge.

- Jeg har ikke sett på tabellen, så jeg vet ikke helt hvordan det ligger an. Men jeg tror nok uavgjort er det beste for oss. Det viktigste er at vi vinner, sa Moa til NTB før avreise til Kypros. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2