Ansikt

Ansikt

henriette_ansikt
henriette_ansikt

Jan Thomas ville gi Henriette en oppdatert 50-tallssminke.

– Øynene dine er akkurat som Madonnas, vakkert mandelformede.

Fokus var å nappe brynene i form, en tykk liner over øynene og kaldrøde lepper.

Makeup-krem: Hudtonen ble jevnet ut med Second Skin Foundation i farge Natural. Skal du ha røde lepper, må huden være perfekt og jevn.

Rouge: Flawless Perfection Blush i farge Subtle Amber 245.

Eyeliner: Jan Thomas ga Henriette katteøyne ved å legge en liner på oversiden av øyet. Streken er gradvis tykkere utover. Jan har brukt en svart kajal, og gikk deretter over med en svart øyenskygge for at lineren skal sitte. På ytterkanten av øyet er eyelineren lagt i en liten vipp oppover, for å gi en katteøye-effekt.

Mascara: Vippene fkk først et lag Masterpiece Mascara for å separere vippene, og deretter på Lash Extension Effect Mascara for å få lange og fyldige vipper. Begge i farge Black.

Øyenskygger: For å få denne øyenskyggen, legg Earth Spirits Eyeshadow i farge 101 som base over hele øyelokket. Deretter påføres Colour Perfection Duo Eyeshadow i farge 405 Mystic Moon. Det skal ikke være for mye øyenskygge i denne looken, da vil den konkurrere for mye med den knallrøde munnen.

Lepper: Her var det røde lepper i fokus. Jan Thomas valgte en kald rødfarge, som går mot blårødt. Leppene rammes inn med Gold Lipliner i farge14 Rasberry. Deretter legges leppestiften Colour Collection Lipstick i farge 820 Intensely Red over hele munnen, bruk gjerne en pensel når du påfører for å få en jevn og holdbar farge.

All sminken er fra Max Factor.