Dommerne3
Dommerne3

Livepremiere på X Factor

– Det er jo livesendingene som er aller mest spennende. Det er nå det gjelder!

7000 deltakere har blitt til 12 finalister. Dommerne har gått over i mentorrollen, og tatt med seg tre deltakere hver inn i finalerundene. Fra nå er «X Factor» direktesendt fra stor scene på Exporama med liveband, stort publikum og med tv-seerne som stemmer videre sine favoritter.

Nå begynner «X Factor» for alvor.

Besøk «X Factor»-deltakernes blogger!

Spente dommere

– Jeg gleder meg til å se om finalistene våre fikser presset, mestrer alvoret som ligger i situasjonen. For da er det rett på – ingenting å gjemme seg bak, ingen vei tilbake, sier Klaus Sonstad.

– Det er jo livesendingene som er aller mest spennende, det er nå det gjelder! Det blir utrolig spennende å se hvordan deltakerne forhåpentligvis vokser med oppgaven. Jeg ønsker lykke til til samtlige finalister, sier Elisabeth Andreassen.

– Jeg gleder meg til å endelig begynne å jobbe med deltakerne mine. Dele mine erfaringer med dem og få dem til å blomstre, sier Marion Ravn.

– Jeg føler vi nå står med 12 spennende og veldig forskjellige artister, og jeg gleder meg til å se hva de klarer å levere på scenen, og håper de evner å fange publikum og seere, sier Jan Fredrik Karlsen.

De to deltakerne med færrest seerstemmer må synge om igjen, og så er det opp til dommerne å bestemme hvem av de to som må forlate konkurransen.

Klarer ikke dommerne å bli enige, er det den med færrest stemmer som ryker.

Se «X Factor» fredag klokken 19:30 på TV 2!

Les mer om «X Factor» her!